Khloe Kardashians selfie
Khloe Kardashians nya bilder gör hennes fans riktigt förundrade. - Foto: Instagram/khloekardashian, Richard Shotwell/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Khloé Kardashians nya bilder chockar fansen

För lite mindre än fem månader sedan blev Khloé Kardashian mamma till sin dotter True Thompson som hon har tillsammans med pojkvännen Tristan Thompson. Och en detalj i de nya bilderna på Kardashian får hennes fans att förundras.


Den 24 mars 2018 födde Khloé Kardashian, 34, sin dotter True Thompson som hon har tillsammans med basketstjärnan Tristan Thompson, 27. 

Kort innan förlossningen avslöjades det att Tristan hade varit notoriskt otrogen mot Khloé med flera olika kvinnor. En sexfilm på Tristan och en annan kvinna läckte också.

Men efter parterapi och en kärlekssemester tycks Khloé ha förlåtit Tristan – detta trots att det bara för några veckor sedan ryktades om att han ville dumpa Khloé.

Nu i helgen var både Khloé och Tristan i Mexiko där de hade en försenad födelsedagsmiddag för Khloé, som fyllde 34 år den 27 juni.

Khloé Kardashian i Mexiko. Bildkälla: Stella Pictures.

"Hade en helt fantastisk helg med världens vackraste människor. Vi är så tacksamma! Tack för min försenade men perfekta födelsedagsmiddag", skrev Khloé på sin Instagram och bjöd på flera bilder från sitt firande.

Och det är en detalj i bilderna som nu chockar fansen...

Khloés magrutor är nämligen redan på plats – bara knappt fem månader efter att hon blev mamma.

Khloé Kardashian den 7 mars – drygt två veckor innan hon födde dottern True. Bildkälla: Stella Pictures.

"Khloe du ser fantastisk ut!"

"OMG sluta! Hur fantastisk är inte din kropp!"

"Du ser underbar ut!"

"Du ser helt fantastisk och så lycklig ut!"

"Kan vi bara prata om din kropp efter att du fått barn?"

"Du ser magisk ut! Kan du inte dela med dig av ditt träningsschema? Letar efter inspirerande träningstips för nyblivna mammor"

"Kan du FATTA hur bra hon ser ut?"
 
"Hennes sexpack!"

Det här var bilden som fick Khloés fans att reagera. Bildkälla: Instagram/khloekardashian

Khloé har tidigare berättat om att det ligger hårt arbete bakom hennes magmuskler. 

– Första dagen jag skulle träna efter graviditeten kunde jag inte göra de enklaste övningarna. Jag hade inget flås alls. Det var bara annorlunda. Jag kände mig besegrad. Det kändes som att jag inte skulle klara av det, berättade Khloé, skriver brittiska Mirror. 

Men Khloé gav inte upp – och snart gick det lättare.

– Efter en vecka kändes det lite bättre. Det var inte lika jobbigt att andas, och jag behövde inte lika många pauser. Men det tog tre veckor innan det kändes bra och jag kände "jag kan vara ett odjur igen, jag har koll på det här!". Men som sagt  – det tog tre veckor, berättade hon vidare. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

idag 09:17
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".