Nu berättar Kylie Jenner varför hon höll graviditeten för sig själv
Kylie Jenner avslöjar varför hon höll graviditeten hemlig - Foto: Charles Sykes/AP/TT/Evan Agostini/AP/TT

Nu avslöjar Kylie Jenner varför hon höll graviditeten hemlig

Tidigare i år blev Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott föräldrar till dottern Stormi Webster. Nu berättar Jenner varför hon egentligen höll graviditeten hemlig för hela världen.


Hösten 2017 började folk spekulera i om sociala medier-drottningen Kylie Jenner väntade barn. I flera månader satt omvärlden på helspänn, medan Jenner själv varken förnekade eller bekräftade. 

Men till slut, i mars 2018, så kom nyheten att Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott hade blivit förändrar till dottern Stormi Webster. På Instagram delade Jenner med sig av en film med klipp från hela graviditeten. Här kan du läsa mer om det

En månad senare delade hon även med sig av den första bilden på Stormi, som då var en månad gammal. Men sedan dess är det fortfarande många som undrat över varför Kylie Jenner valde att hålla graviditeten så hemlig för världen, något det funnits flera teorier om. En var att mamma Kris Jenner menade att de kunde tjäna mer pengar på det, andra källor menade att Kylie själv mådde dåligt över hur kroppen förändrades.  

Var inte beredd att dela med sig

Men nu har Kylie Jenner faktiskt avslöjat varför hon faktiskt höll det hemligt. I en intervju berättar hon att graviditeten var en känslomässigt turbulent tid för henne och också att hon inte var förberedd på att bli mamma för första gången när hon var 20 år, skriver Daily Mail.

– Jag visste att det skulle vara bättre för oss, om jag och Stormi var lite lågmälda gällande det hela, säger Jenner till Vogue Australia och fortsätter: 

– Dina hormoner ballar ut och känslorna blir förhöjda, jag kände bara att jag inte var beredd att... Jag visste att det skulle vara bättre för mig och att jag kunde njuta av hela upplevelsen om jag höll det privat.  

Kylie Jenner berättar också att hon inte var redo att dela med sig av graviditet till hela världen och att hon ville hålla det för sig själv.

I somras blev fansen chockade av Kylie Jenners bilder, här kan du läsa mer om det.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .