Tisdag 30 Nov
Stockholm

Skräckbilderna på Ben Affleck - körs till beroendeklinik av exfru

Ben Affleck sittandes i baksätet på en bil ätandes. Ben Affleck tittar ut genom fönstret på bilen.
Ben Affleck har haft det jobbigt på et personligt plan. Foto: Stella Pictures

Ben Affleck har återvänt till en beroendeklinik efter att blivit konfronterad av sin exfru Jennifer Garner. Affleck har under en längre period haft problem med alkohol.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ben Affleck har haft stora problem med alkohol en längre tid. I mars 2017 gick Affleck ut på Facebook och berättade att han hade genomgått ett beroendeprogram för alkoholister, rapporterar Mens Health

"Det är något jag har kämpat med tidigare och kommer vara tvungen att kämpa med i framtiden" skrev Ben Affleck på Facebook då. Och under onsdagskvällen har han checkat in på en beroende klinik igen.

Det är People som rapporterar om att Ben Affleck återigen behövt söka hjälp hos beroendevården. Enligt en källa till tidningen så har han varit öppen med att han behöver hjälp.

– Han har sökt vård. Han vet att han behöver hjälp och var öppen med det, säger källan till People.

Affleck ska ha fått hjälp av sin ex-fru Jennifer Garner som hämtade honom i hans hus i Pacific Palisades, Los Angeles. Bara timmar senare lämnade de bostaden tillsammans och åkt till en beroendeklinik i Malibu.

Ben Affleck åker iväg mot en beroendeklinik. Bildkälla: Stella Pictures

Fick öl levererad till dörren

Ben Affleck ska ha fått ett återfall i förra veckan när han på bilder ses rökandes och med öl i händerna under en dejt med Playboy-modellen Shauna Sexton. Och på bilder från tidigare i veckan så ser man när Affleck får öl och sprit levererat hem till sin dörr.

Ben Affleck får öl och sprit levererad till sig. Bildkälla: Stella Pictures

Ben Affleck och Sahuna Sexton har den senaste tiden ryktats vara ett par. Detta efter att flertalet bilder florerat i media. Men det var alltså inte hon som följde med honom till beroendekliniken. Istället rapporterar Hollywood Life att Sexton befinner sig på Malibu Beach och har det gött. Frågan är hur pass sanna ryktena att Affleck och Sexton är ett par?

Ben Affleck handlar mat med Shauna Sexton. Bildkälla: Stella Pictures

En annan skådespelare som haft beroendeproblem är Matthew Perry, främst känd som Chandler Bing tv-serien Vänner. Perry åkte akut till sjukhus tisdagen den sjunde augusti efter att han fått ett hål i sin tarm. Här kan du läsa mer om Matthew Perrys sjukhusvistelse.

Har du följt Ben Afflecks karriär?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela