Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Benjamin Ingrosso om skandalsommaren :”Blir mitt bästa jag på fyllan”

- 23/08/2018, 16:07 -
Benjamin Ingrosso ler

Benjamin Ingrosso släpper nytt album i höst.

Bildkälla: benjaminingrosso/Instagram

Har ni haft koll på Benjamin Ingrossos Instagram i sommar så är ni fullt medvetna om att han har levt livet fullt ut. Under torsdagen gästade han Breaking News och berättade allt om sin fartfyllda sommar, eller ska vi säga skandalsommar?

Under torsdagen gästade Benjamin Ingrosso Breaking News där han berättar att han haft en av de bästa somrarna någonsin. Och ni som följer honom på Instagram har nog fått se en och annan blöt story. Men vad har han haft för sig i sommar? 

– Jag har haft en hel del semester faktiskt och njutit av den varma sommaren, berättade Benjamin. 

Det har diskuterats flitigt på sociala medier om Benjamin har legat i med festandet den här sommaren och han får även frågan av Breaking News programledare Filip Hammar. 

– Jag blir ju mitt bästa jag på fyllan. Jag blir glad och kärleksfull och självförtroendet blir lite för bra, vilket inte är något jag gillar, sa Benjamin.

Men det har inte bara varit sol, bad, chill och drinkar för Benjamin i sommar utan han har även jobbat en hel del i studion för att få klart sin platta. 

— Jag har jobbat sönder på den här plattan i två år och jag har bara väntat på att släppa den och hoppas på att folk vill lyssna på den.

Benjamin Ingrosso Instagram
Benjamin har varit flitig på sociala medier i sommar. Bildkälla: benjaminingrosso/Instagram

Man kan minst sagt säga att Benjamin har haft ett succéår utan dess like då han först vann Melodifestivalen, kom sjua i Eurovision och sedan plattan som kommer i höst. 

Under torsdagen hade även Wahlgrens värd premiär och det är faktiskt fjärde säsongen av succéprogrammet som just nu har startat. Benjamin berättar i Breaking News att han inte hunnit varit med så mycket i programmet då han varit iväg flera veckor i rad i Los Angeles och jobbat och då har de filmat hemma.

– Syrran, Bianca alltså, har ju flyttat hemifrån så det blir ju att de filmar henne mycket. Och jag har varit bortrest mycket och därför har jag inte synts lika mycket i programmet, sa Benjamin i Breaking News.

Breaking News med Filip och Fredrik sänds ikväll, 23 augusti 22.00 på Kanal 5 och Dplay.

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark
Benjamin Ingrosso med flickvännen Linnea Widmark. Bildkälla: benjaminingrosso/Instagram

Vill ni läsa om vad som hände Bianca i första avsnittet i Wahlgrens värld? Det kan ni göra här.

Se mer i klippet ovan från intervjun med Benjamin Ingrosso. 

Har du hållit koll på Benjamins Instagram i sommar?