Eddie Murphy och Paige Butcher.
Eddie Murphy har barn med fyra olika partners. - Foto: TT/Richard Shotwell/Stella pictures

Eddie Murphy ska bli pappa – för tionde gången

Eddie Murphy har varit med i filmer som snuten i Hollywood och Dr. Doolittle. Men utöver sin skådespelarkarriär så har han också ett rikligt familjeliv med många barn. Och nu ska han bli pappa igen, för tionde gången.


Eddie Murphy, 57, ska bli pappa igen. Det har han avslöjat efter att hans flickvän Paige Butcher, 39, visat upp sin gravidmage under en promenad i Los Angeles. 

Murphy har sedan tidigare nio barn, åtta från tidigare äktenskap och en två åriga dotter, Izzy Oona, tillsammans med Butcher. Och Eddie Murphy har nu bekräftat i ett uttalande, genom en av sina representanter, att han och Paige ska bli föräldrar igen, skriver People

"Eddie Murphy och hans flickvän Paige Butcher är överlyckliga att bekräfta att de väntar sitt andra barn i December."

Eddie Murphy har barn med fyra olika kvinnor. Hans äldsta son Eric, 29 har han tillsammans med Paulette McNeely. Tillsammans med Nicole Mitchell Murphy har Eddie döttrarna Bella Zahra,16, Zola Ivy, 18, Shayne Audra, 23 och Bria, 28 samt sonen Miles Mitchell, 25. Med före detta Spice Girl sångaren Mel B har Eddie 11-åriga dottern Angel Iris och tillsammans med Tamara Hood har han sonen Christian, 27.  

Eddie Murphy och Paige Butcher har varit tillsammans sedan 2012 men trots att barnen är så utspridda så verkar de ha god kontakt. 2016 delade nämligen dottern Bria ett familjefoto tillsammans med sina syskon, Eddie Murphy, Paige Butcher och den då nyfödda Izzy.

I bildtexten hade hon skrivit "God jul!!! #MurphyFamily"

Bilden som Bria delade. Bildkälla: Bria_murphy/Instagram.

Och Eddie är otroligt stolt över sina barn, vilket han bland annat pratade om när hans dotter Bria hade en utställning i Los Angeles 2016, skriver People.

– Jag är överlycklig att människor ser hur begåvad hon är. Vi har i flera år vetat att hon är otroligt begåvad så jag är exalterad att se hennes tavlor på väggarna. Jag är en otroligt stolt förälder.

Och Murphy känner samma sak för alla sina barn.

– Jag har varit otroligt lyckligt lottad med mina barn. Det finns inga av barnen som det har gått dåligt för, alla har blivit snälla människor. Inga av mina barn är som jag och alla är helt olika varandra och har sina egna saker på gång. Det är snälla barn.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Snoop Dogg som ska släppa en kokbok till hösten. Vad boken ska heta? From Crook to Cook. Här kan du läsa mer om den

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du barn?
Tack för din röst!