Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

TV4:s besked om "Farmen VIP" efter Frank Anderssons död

- 10/09/2018, 21:05

Söndag den 9 september gick brottarlegendaren Frank Andersson bort. Frank var med i TV4:s nya säsong av "Farmen VIP", och nu ger TV4 besked om programmets framtid.

Den folkkära idrottsstjärnan Frank Andersson hann under sin långa karriär med att ta hela tre VM-guld, flera EM-guld och ett OS-brons. 

Söndag den 9 september avled brottarleganderen Frank Andersson.

På torsdagen hade Frank genomgått en hjärtoperation, och det var efter att komplikationer uppstått till följd av operationen som Frank somnade in.

– De vet inte exakt vad som hänt, men hans hjärta orkade inte till sist. Den livsuppehållande hjälpen stängdes av nu under eftermiddagen, berättade Franks brorson Svante Andersson för Expressen.

Nu skriver Expressen att Frank Andersson var med i TV4:s nya säsong av "Farmen VIP" tillsammans med deltagare som Sigrid Bernson, Christian ”Kicken” Lundqvist, Sigrid Bernson, Felicia Book och Isabel Adrian.

Men hur TV4 ska göra med programmet nu är ännu inte klart, skriver Expressen.

– Det här hände i går och när det gäller programmet och hur vi gör med det så är det en senare fråga. Av respekt för Frank och hans nära så kommer vi att fatta beslut om det vid ett senare tillfälle, säger Tanja Tabrizian som är pressansvarig för ”Farmen VIP, till Expressen. 

Efter att Frank lade sin brottarkarriär på hyllan så hann han vara med i flera stora underhållningsprogram så som "Robinson VIP", "Mästarnas mästare" och "Let's Dance". 

Frank Andersson blev 62 år gammal.