Torsdag 9 Dec
Stockholm

Elena Belle: "Därför bytte jag namn från Natascha Peyre"

Elena Belle är aktuell med nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar. Bildkälla: Viafree
Elena Belle är aktuell med nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar. Bildkälla: Viafree. Foto:

Elena Belle är just nu aktuell med en ny, rungande säsong av Svenska Hollywoodfruar. I en djup och öppen intervju berättar hon nu om det som många undrat – varför hon bytte namn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Elena Belle, 32, är just nu högaktuell med den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar. Redan första avsnittet blev det kaos mellan Anna Anka och de andra Hollywoodfruarna. Men någon som hittills hållit sig lite  bakgrunden är Elena. 

I en intervju med MTG:s presschef Susanne Nylén berättar hon nu lite om konflikterna och hennes egen roll i det hela. 

– Jag tror inte jag är så bråkig av mig. Jag tänkte nog att det skulle bli mer men, nej jag tror inte jag är sån, säger hon. 

Susanne frågar sedan om någonting många undrat – nämligen hur det kommer sig att Elena bytte namn från "Natacha Peyre" till Elena Belle. 

"Om han inte fanns där för mig då, varför skulle jag vilja ha honom i mitt liv nu?", säger Elena om sin biologiska pappa. Bildkälla: Viafree

– Det är en lång historia, jag har inte så bra kontakt med min pappa då vi inte kommer så bra överens. Så jag ville byte mitt efternamn, men sen blev det så att om jag skulle byta efternamn så var det lika bra att byta hela namnet så det matchar och låter bra. 

– Han har aldrig funnits där. När det var grejer med skolan dök han aldrig upp. Och om han inte fanns där för mig då, varför skulle jag vilja ha honom i mitt liv nu?, säger Elena. 

Elena är gift med musikproducenten Michael Theanne. Tillsammans har de dottern Luna Belle

Luna Belle blev till på parets bröllopsnatt. "Sist jag grät så var det när jag tittade på Luna och tyckte att hon var så fin", säger Elena. Bildkälla: Elena Belle Instagram
Elena är gift med musikproducenten Michael Theanne. Här är han tillsammans med dottern Luna Belle. Bildkälla: Elena Belle Instagram

Svenska Hollywoodfruar ser du varje tisdag klockan 21.00 på TV3 och Viafree.

Kommentera
Kopiera länk
Dela