Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anna Anka om intima förslaget från Hugh Hefner: "Tackade nej"

- 18/09/2018, 10:59
Anna Anka berättar om förslaget från Hugh Hefner som hon tackade nej till

Anna Anka berättar om förslaget från Hugh Hefner som hon tackade nej till

Anna Anka har tidigare haft en modellkarriär och nu berättar hon om den gången hon blev erbjuden att vara "Playmate of the year", men tackade nej på grund av Hugh Hefners krav.

Anna Anka är just nu högaktuell efter sin comeback i Svenska Hollywoodfruar. Det verkar bli en säsong fylld av drama och Anna Anka var inte sen med att kasta en känga åt de andra fruarna i programmet redan i det första avsnittet. 

Då var det Elena Belle som fick höra en hel del saker om sitt utseende, Anna Anka sa nämligen att hennes ansikte var "förstört". Du kan läsa mer om det här.

Nu är det dags för ett nytt avsnitt och den här gången funderar Anna på att ta tag i sin modellkarriär igen. När hon på 90-talet flyttade till USA var det just som fotomodell som hon slog sig fram. 

Hon sitter och visar upp sitt gamla portfolio och fastnar på en av bilderna. 

– Det här är när jag skulle göra "Playmate of the year", berättar hon. 

Hon visar upp bilden och berättar att den är från en testfotografering, efter fotograferingen fick Anna veta att Hugh Hefner gillade henne. Men hans krav för att hon skulle få modelljobbet var inget Anna var intresserad av. 

– Ska man vara "Playmate of the year" så måste man ligga med mig sa Hugh Hefner, berättar Anna Anka. 

Men Anna var inte alls sugen på en intim stund tillsammans med Hefner, utan tackade nej. 

– Jag gick ut därifrån som en fin flicka, säger Anna. 

Hör Anna Anka berätta om händelsen här: 

Anna Anka har två barn, Ethan och Ellie, från sina två tidigare äktenskap. I en öppenhjärtig intervju berättar hon att hon inte fått träffa sina barn på tre år efter att hon förlorat vårdnaden om dem i vårdnadstvister med respektive barns pappa. Hör Anna berätta mer om vårdnadstvisterna här

Anna Anka uttalade sig även om svensk politik inför riksdagsvalet 2018, då sa hon att hon trodde att Sverigedemokraterna hade varit nyttiga för svenska folket, läs mer om det här