The Haunting of Hill House har premiär på Netflix i oktober
The Haunting of Hill House har premiär på Netflix i oktober - Foto: Netflix

Ny skräckserie kommer till Netflix – se trailern här

The Haunting of Hill House är den nya skräckserien som kommer göra oss sällskap i den mörka oktobernatten. Det finns en stor risk att trailern kommer ge dig mardrömmar.


Lagom till att höstmörkret verkligen omsluter oss kommer Netflix med en premiär som passar perfekt inför alla ruskiga höstkvällar. 

Det är den nya skräckserien The Haunting of Hill House som den 12 oktober har premiär på Netflix. 

The Haunting of Hill House är från början en roman från 1959 skriven av Shirley Jackson och serien baseras på samma historia men i en modern tappning.

Den handlar om en grupp syskon som växt upp i vad som senare blev känt som det mest hemsökta huset i landet. Nu har syskonen vuxit upp och tvingas tillbaka till barndomshemmet efter en tragedi. 

Familjen måste nu konfrontera alla spöken från deras förflutna. En del av spökena lurar fortfarande färskt i deras sinnen, medan andra gömmer sig bakom husets skuggor. 

Serien är skapad och regisserad av Mike Flanagan. I serien ser vi flera välkända ansikten som Mckenna Grace, Carla Gugino och Michiel Huisman.

Mckenna Grace medverkar i skräckserien. Bildkälla: Stella Pictures
Carla Gugino har en av huvudrollerna. Bildkälla: Stella Pictures
Michiel Huisman är en av skådespelarna i serien. Kanske känner du igen honom från Game of Thrones? Bildkälla: Stella Pictures

I klippet ovan kan du se trailern till serien, och det finns en stor risk att den kommer ge dig mardrömmar.

Nyligen hade skräckfilmen "The Nun" premiär i Sverige. Trailern var så läskig att den plockades bort från Youtube, men om du ändå vågar kika på den kan du hitta den här

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.