Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ny skräckserie kommer till Netflix – se trailern här

Nöje | 20/09/2018 11:18

The Haunting of Hill House är den nya skräckserien som kommer göra oss sällskap i den mörka oktobernatten. Det finns en stor risk att trailern kommer ge dig mardrömmar.

Lagom till att höstmörkret verkligen omsluter oss kommer Netflix med en premiär som passar perfekt inför alla ruskiga höstkvällar. 

Det är den nya skräckserien The Haunting of Hill House som den 12 oktober har premiär på Netflix. 

The Haunting of Hill House är från början en roman från 1959 skriven av Shirley Jackson och serien baseras på samma historia men i en modern tappning.

Den handlar om en grupp syskon som växt upp i vad som senare blev känt som det mest hemsökta huset i landet. Nu har syskonen vuxit upp och tvingas tillbaka till barndomshemmet efter en tragedi. 

Familjen måste nu konfrontera alla spöken från deras förflutna. En del av spökena lurar fortfarande färskt i deras sinnen, medan andra gömmer sig bakom husets skuggor. 

Serien är skapad och regisserad av Mike Flanagan. I serien ser vi flera välkända ansikten som Mckenna Grace, Carla Gugino och Michiel Huisman.

Mckenna Grace
Mckenna Grace medverkar i skräckserien. Bildkälla: Stella Pictures
Carla Gugino
Carla Gugino har en av huvudrollerna. Bildkälla: Stella Pictures
Michiel Huisman
Michiel Huisman är en av skådespelarna i serien. Kanske känner du igen honom från Game of Thrones? Bildkälla: Stella Pictures

I klippet ovan kan du se trailern till serien, och det finns en stor risk att den kommer ge dig mardrömmar.

Nyligen hade skräckfilmen "The Nun" premiär i Sverige. Trailern var så läskig att den plockades bort från Youtube, men om du ändå vågar kika på den kan du hitta den här