Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är första videon på Joaquin Phoenix som nya "Jokern"

- 24/09/2018, 16:17

Fansen väntar spänt på premiären av "Jokern" som väntas komma under hösten 2019. Men redan nu får vi se hur Joaquin Phoenix kommer att se ut i rollen som skurken.

"Jokern" är en av de mest välkända skurkarna genom tiderna, och är som bekant ingen mindre än "Batmans" ärkefiende. 

Jokern har porträtterats av flera kända skådespelare i olika filmer där skurken dykt upp. I filmen The dark knight spelades Jokern av Heath Ledger. I Suicide squad från 2016 spelades Jokern av Jared Leto. Innan dess har Jack Nicholson spelat karaktären i Batman och i den animerade serien om Batman från 90-talet gjordes Jokerns röst av Mark Hamill.

Men nu är det alltså Joaquin Phoenix som ska spela skurken i storfilmen som kommer handla om varför Jokern blev den han är idag. Premiärdatumet är just nu satt till 4 oktober 2019, men filmen spelas fortfarande in.

Första bilderna

Joaquin Phoenix känner vi igen från filmerna Gladiator och Walk the Line. Under helgen dök de första bilderna och klippen upp på hur han kommer se ut i rollen som Jokern. 

Filmen om Jokern regisseras av Todd Phillips som under helgen la upp ett videoklipp på Instagram som visar Joaquin Phoenix i clownsminkning.

Paparazzis fångade även bilder på skådespelaren i clownsminkning på tunnelbanestationen i Bronx i New York på söndagen. Bilderna togs under pågående inspelning. 

Joaquin Phoenix spelar Jokern
Paparazzis fångade bilder på filminspelningen. Bildkälla: Stella Pictures
Joaquin Phoenix som Jokern
Det är första gången vi får se hur clownsminkningen kommer se ut. Bildkälla: Stella Pictures
Joaquin Phoenix som Jokern
Och det ser riktigt obehagligt ut. Bildkälla: Stella Pictures.

Se videoklippet på Joaquin Phoenix som Jokern i klippet ovan.