Bianca Ingrosso kommer till en ny insikt om sin bulimi
Bianca Ingrosso kommer till en ny insikt om sin bulimi - Foto: Kanal5/Instagram/Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso i tårar efter läkarens ord om sjukdomen

I Wahlgrens värld åker Bianca Ingrosso på ett besök på en klinik. Besöket river upp starka känslor när Bianca inser att hon kanske behöver mer hjälp än hon tidigare trott.


I kvällens Wahlgrens värld åker Bianca Ingrosso på ett viktigt möte. Hon planerar fortfarande sitt sommarprat och har tänkt att prata en del om sin bulimi. 

Men eftersom Bianca är rädd att hon ska säga fel saker och i värsta fall trigga någon som själv lider av en ätstörning vill hon få experttips på hur hon ska prata om bulimin på bästa sätt. 

Besöket blir väldigt känslosamt för Bianca. Hon får veta att flera personer som sökt sig till kliniken berättar att de lyssnat på henne och att det till viss del hjälpt dem. 

– Jag gör ju skillnad på riktigt och då är det jätteviktigt att jag pratar om det även fast det är jättejobbigt för mig ibland, säger Bianca i programmet. 

Besöket på kliniken river upp starka känslor hos Bianca. Bildkälla: kanal5

En av beteendevetarna som Bianca träffar på kliniken tipsar om att det finns behandlingar som kanske skulle vara aktuella för Bianca. Insikten om att hon kan få mer hjälp river upp starka känslor. 

– Jag förstår nu att det alltid varit på allvar, säger en tårögd Bianca Ingrosso. 

Hör Bianca berätta om besöket i klippet ovan. 

Wahlgrens värld sänds torsdagar 21:00 på Kanal5. 

Läs också om vad Biancas pojkvän Phillipe gjorde när han visste att Bianca hade bulimi. Läs också om varför Bianca Ingrosso inte gör mukbangs

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.