Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso i tårar efter läkarens ord om sjukdomen

Nöje | 27/09/2018 13:12

I Wahlgrens värld åker Bianca Ingrosso på ett besök på en klinik. Besöket river upp starka känslor när Bianca inser att hon kanske behöver mer hjälp än hon tidigare trott.

I kvällens Wahlgrens värld åker Bianca Ingrosso på ett viktigt möte. Hon planerar fortfarande sitt sommarprat och har tänkt att prata en del om sin bulimi. 

Men eftersom Bianca är rädd att hon ska säga fel saker och i värsta fall trigga någon som själv lider av en ätstörning vill hon få experttips på hur hon ska prata om bulimin på bästa sätt. 

Besöket blir väldigt känslosamt för Bianca. Hon får veta att flera personer som sökt sig till kliniken berättar att de lyssnat på henne och att det till viss del hjälpt dem. 

– Jag gör ju skillnad på riktigt och då är det jätteviktigt att jag pratar om det även fast det är jättejobbigt för mig ibland, säger Bianca i programmet. 

Bianca Ingrosso gråter
Besöket på kliniken river upp starka känslor hos Bianca. Bildkälla: kanal5

En av beteendevetarna som Bianca träffar på kliniken tipsar om att det finns behandlingar som kanske skulle vara aktuella för Bianca. Insikten om att hon kan få mer hjälp river upp starka känslor. 

– Jag förstår nu att det alltid varit på allvar, säger en tårögd Bianca Ingrosso. 

Hör Bianca berätta om besöket i klippet ovan. 

Wahlgrens värld sänds torsdagar 21:00 på Kanal5. 

Läs också om vad Biancas pojkvän Phillipe gjorde när han visste att Bianca hade bulimi. Läs också om varför Bianca Ingrosso inte gör mukbangs