Phillipe visste om Biancas bulimi – då gjorde han det här

Det finns kärlek. Så finns det kärlek. Men det Bianca Ingrosso berättar om pojkvännen Phillipe Cohen – det är nog en klass för sig.


Bianca Ingrosso, 24, har flertalet gånger, på ett väldigt öppet sätt, pratat om att hon länge lidit av bulimi. Hon har sagt att tankarna redan började när hon var 10 år gammal och att hon då började jämföra sin kropp med andras vilket skapade komplex. 

– När jag sedan kom upp i högstadiet skämdes jag över hur mycket jag åt, jag försökte äta mindre. Det slutade med att jag hetsåt, sedan började jag spy och då utvecklade jag bulimi, berättar hon.

"Tänkte på vart det fanns en toalett"

Bianca har sagt i sin podd "Alice och Bianca säger man A får man säga B" som hon har med Alice Stenlöf att hennes hela liv kretsade kring bulimin och att hon konstant tänkte på vart det fanns toaletter. 

– Jag tänkte på hur långt det var till toaletten, vart jag kunde vara så jag fick spy i min ensamhet. Hur lång tid har jag på mig att komma hem så jag kan spy, ja, så var det. 

"Han pratar med mig i flera timmar", säger Bianca om pojkvännen Phillipe.

"Så blev det när jag träffade Phillipe"

I podden med Bianca och Alice får de en fråga från en lyssnare som undrar vad man ska göra om man har en vän som lider av en ätstörning. Medan tjejerna ger sina tips om hur man ska agera så kommer Bianca då in på sina egna familjemedlemmar och deras beteende kring Biancas ätstörning. Bland annat pratar hon om pojkvännen Phillipe Cohen.

– Pappa, mina bröder och Phillipe har manisk koll på mig efter att vi ätit. De ger mig verkligen inte möjligheten att kunna gå och spy, berättar hon. 

– När jag och Phillipe hade distansförhållande kunde han ringa mig efter att jag varit ute och käkat med några vänner, för att sedan prata med mig i typ två timmar, enbart för att se till att jag inte spydde. 

– Man blir arg på den som hindrar en från att spy för man känner liksom att fan, nu förstörde du min spya här. Men i slutändan vet man att det är den personen som bryr sig mest, säger Bianca. 

– Det är så mycket kärlek, tillägger Alice. 

Bianca och Phillipe har gått igenom massor tillsammans, här kan du läsa allt om vad som hänt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det bra gjort?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.