Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Phillipe visste om Biancas bulimi – då gjorde han det här

- 06/01/2018, 13:54 -

Det finns kärlek. Så finns det kärlek. Men det Bianca Ingrosso berättar om pojkvännen Phillipe Cohen – det är nog en klass för sig.

Bianca Ingrosso, 24, har flertalet gånger, på ett väldigt öppet sätt, pratat om att hon länge lidit av bulimi. Hon har sagt att tankarna redan började när hon var 10 år gammal och att hon då började jämföra sin kropp med andras vilket skapade komplex. 

– När jag sedan kom upp i högstadiet skämdes jag över hur mycket jag åt, jag försökte äta mindre. Det slutade med att jag hetsåt, sedan började jag spy och då utvecklade jag bulimi, berättar hon.

"Tänkte på vart det fanns en toalett"

Bianca har sagt i sin podd "Alice och Bianca säger man A får man säga B" som hon har med Alice Stenlöf att hennes hela liv kretsade kring bulimin och att hon konstant tänkte på vart det fanns toaletter. 

– Jag tänkte på hur långt det var till toaletten, vart jag kunde vara så jag fick spy i min ensamhet. Hur lång tid har jag på mig att komma hem så jag kan spy, ja, så var det. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen under Let's Dance.
"Han pratar med mig i flera timmar", säger Bianca om pojkvännen Phillipe.

"Så blev det när jag träffade Phillipe"

I podden med Bianca och Alice får de en fråga från en lyssnare som undrar vad man ska göra om man har en vän som lider av en ätstörning. Medan tjejerna ger sina tips om hur man ska agera så kommer Bianca då in på sina egna familjemedlemmar och deras beteende kring Biancas ätstörning. Bland annat pratar hon om pojkvännen Phillipe Cohen.

– Pappa, mina bröder och Phillipe har manisk koll på mig efter att vi ätit. De ger mig verkligen inte möjligheten att kunna gå och spy, berättar hon. 

– När jag och Phillipe hade distansförhållande kunde han ringa mig efter att jag varit ute och käkat med några vänner, för att sedan prata med mig i typ två timmar, enbart för att se till att jag inte spydde. 

– Man blir arg på den som hindrar en från att spy för man känner liksom att fan, nu förstörde du min spya här. Men i slutändan vet man att det är den personen som bryr sig mest, säger Bianca. 

– Det är så mycket kärlek, tillägger Alice. 

Bianca och Phillipe har gått igenom massor tillsammans, här kan du läsa allt om vad som hänt.