Lördag 29 Jan
Stockholm

Här är 8 serier svenskarna tittar mest på just nu

Bästa serierna i höst
Spana in de populäraste serierna just nu!. Foto:

Är du på jakt efter en ny serie att bli besatt av nu när hösten och mörkret närmar sig? Vi har listat 8 av de som toppar listorna just nu! Allt från drama till skräck och komik.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Artikeln är i samarbete med HBO Nordic och innehåller adlinks. 

Det är inte helt lätt att hitta en ny serie att bli besatt av, men hur härligt är inte den känslan? Därför har vi listat 8 av de mest populära serierna just nu. Har du missat någon av dem är det ett måste. 

1. True Detective

Har du ännu inte sett denna serie känns den som ett måste! En brottsdramaserie där man får följa med under polisernas intensiva utredningarna. 

I säsong 1 får vi följa två poliser spelade av Matthew McConaughey och Woody Harrelson som är på jakt efter en seriemördare, och samtidigt varandras raka motsatser. Här finns den att se!

2. Game of Thrones 

Är du en av dem som ännu inte sett Game of Thrones? Då har du chansen nu när hösten börjar närma sig och man längtar hem till sin filt och serie. 

Den handlar i stort om två familjer som slåss om vem som ska styra de Sju Kungarikena i Westeros. Under svek, lust, intriger och övernaturliga krafter får man under sju säsonger följa denna kamp. Alla säsonger finns här.

3. Billions

Detta är ett modernt drama som utspelar sig i New York och handlar om förmögenhet, inflytande och korruption. Läs om, och se säsong 1 och 2 här.

4. The Handmaid's Tale

Denna serie har slagit stort sedan den släpptes och är baserad på Margaret Atwoods roman. Den utspelar sig i ett framtidssamhälle där befolkningsanatalet drastiskt har sjunkit på grund av miljöförstöring. Detta leder till att kvinnorna förtrycks och får agera sexslavar. 

Den känns väldigt aktuell att se i dagens samhälle. Här kan du se första säsongen.

5. The Affair

Här får du följa fyra olika karaktärer och hur de påverkas av det många fruktar i sitt äktenskap, otrohet. Alison jobbar som servitris i Hamptons och möter plötsligt den självupptagne fadern Noah som inte kan sluta tänka på henne. 

Har du sett första avsnittet kommer du inte kunna slita dig! Alla säsonger finns att se gratis här. Perfekt att sätta sig in i en ny serie nu när hösten närmar sig. 

6. Castle Rock

Älskar du skräckhistorier? Då borde du spana in Castle Rock som är en psykologisk skräckserie med bland annat Bill Skarsgård. 

Baserad på Stephen Kings verk får man följa med till en skogsbygd i Maine, en berättelse om mörker och ljus. Serien finns att se här!

7. Who is America?

Detta är en serie av komikern Sacha Baron Cohen som ger ut en serie för första gången på ett årtionde. Under dessa avsnitt utforskar han olika individer, från ökänd till okänd tvärs över det politiska och kulturella USA 2018. Du ser serien här!

8. Killing Eve

Serien handlar om två intelligenta kvinnor som under tiden blir helt besatta av varandra och möts i en katt - och råttalek.

Eve är en lågavlönad MI5-agent som har som uppgift att hitta Villanelle, den skickliga seriemördaren som älskar lyxen hennes jobb ger henne. Verkligen en sjukt spännande serie som finns här.

Alla serier hos HBO Nordic kan du se här – första månaden är helt gratis. Det finns ett grymt stort utbud av både filmer och tv-serier, så du har mycket att välja mellan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela