Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

PH-killarna: "Det här säger vi när vi vill att tjejen ska hem "

- 01/10/2018, 15:46

Det är inte så lätt att vet vad man ska säga när man verkligen vill att ens hemsläp ska dra hem. Paradise Hotel-killarna delar med sig av vilka ursäkter de brukar dra i samma situation.

Paradise Hotel har en riktig kanonsäsong med flera gamla deltagare inne på hotellet tillsammans med de nya deltagarna. Än så länge är både Robin "Mos" Andersson och Bettina Buchanan där och tävlar om en framtida finalplats. 

Andra välkända ansikten inne på hotellet är Paulina "Paow" Danielssons ex-pojkvän Mattias Coleman och Marcelo Peña som vi känner igen från Big Brother och Temptation Island. 

Hittills i säsongen har det pågått en hel del drama och det ser inte ut att lugna sig. Idag kommer en ny deltagare in som har en väldigt nära relation med en av deltagarna som redan finns inne på hotellet. 

Men mitt emellan allt drama hinner deltagarna också sitta och prata. De kommer ofta in på ämnen som sex, och den här gången snackar de one night stands. 

Det kan helt klart finnas baksidor med att dra med någon från krogen hem, några som har koll på detta är Paradise Hotel-killarna Marcelo Peña och Robin "Mos" Andersson.

I kvällens avsnitt sitter de och diskuterar hemsläp. 

– Man har ju dragit hem en och annan padda, säger Marcelo. 

– Ja fy fan, hemskt, man bara undrar när man kommer hem: "Vad fan håller jag på med?" säger Robin. 

Sedan pratar de om hur de brukar göra för att få tjejerna som de inte vill ha kvar hemma hos sig dagen efter att gå hem. 

Hör killarnas taktiker i klippet ovan. 

Paradise Hotel sänds måndag till onsdag 22:00 på TV3 och Viafree.

Marcelo och Ninas resa i Paradise Hotel har ju inte direkt gått spikrakt framåt, läs om ett av deras bråk här. Vi passade också på att fråga alla Paradise Hotel-deltagare om vad de tycker om Sverigedemokraterna inför valet, vad de svarade kan du se här