Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Biancas Ingrossos stora dilemma med Phillipe: "Är livrädd"

Nöje | 04/10/2018 12:34

Hur mysigt är det inte att bli sambo med sin kärlek? Men det kan också vara läskigt eftersom personen nu kommer se dina dåliga sidor också. I torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld berättar Bianca Ingrosso om skräckscenariot när hennes kärlek ska flytta in.

Visst är det pirrigt när man ska flytta ihop med sin kärlek? Man vet att det både kommer att bli mysigt men att hen också kommer att få se dina dåliga sidor på ett helt nytt sätt. Men för alla som bor ihop eller någonsin bott ihop med en partner så är det ju ingen direkt nyhet att det ibland kan bli några gupp på vägen så att säga. 

Nu berättar Bianca Ingrosso i torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld om vad hon är mest orolig över när kärleken Phillipe Cohen skulle flytta in till henne.

Bianca berättar att det känns bra att han ska flytta in, att livet börjar nu men att hon är livrädd.

– Vårt förhållande kanske har fungerat för att vi just haft långdistans, säger Bianca i programmet.

Men det är inte bara det som Bianca oroar sig för, utan hon har toalettskräck också. 

– Jag är ju så van att bo själv, att kunna göra alla saker på toaletten som man gör.

Men Pernilla Wahlgren tycker att Bianca får komma över sin toalettfobi.

– Det är väl klart att man ska kunna göra nummer två om ens pojkvän är hemma, säger Pernilla.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen på semester. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen blev tillsammans 2014 har under fyra år haft distansförhållande, då Phillipe pluggat ekonomi i London. Men nu är han alltså klar och paret har flyttat ihop i Biancas lägenhet i Norra Djurgårdsstan. 

Det har hänt en hel del under åren mellan Bianca och Phillipe och om du inte riktigt har hängt med i svängarna kan du läsa om vad som hänt här.

Bianca har skapat sitt egna märke Bianca by Bianca Ingrosso. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Bianca har varit öppen med att hon vill bli en ung mamma. I hennes podd som hon har tillsammans med bästisen Alice Stenlöf, säger du A får du säga B, har hon delat med sig av sina framtidsplaner.

– Jag vill att det ska gå max tre år mellan första, andra och tredje. Sen vill jag ha ett break på kanske fem år och så vill jag ha en liten sladdis. Sen vill jag också adoptera mitt sista och femte barn, sa Bianca i podden.

Wahlgrens värld sänds torsdag den 4 oktober 21:00 på Kanal 5 och Dplay. 

Se i klippet ovan när Bianca berättar om det kommande sambolivet.

Håller du med?