Demi Lovato säljer sitt lyxhus.
Demi Lovato säljer sitt lyxhus i Hollywood för 85 miljoner kronor. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Demi Lovato säljer lyxhuset – för 85 miljoner kronor

Sångerskan och skådespelaren Demi Lovato säljer nu sitt lyxhus i Hollywood där hon i somras tog en överdos som var nära att ta hennes liv.


Sångerskan och skådespelerskan Demi Lovato, 26, har inte haft ett enkelt år. I juli så fick stjärnan åka akut till sjukhus efter en överdos som hon tog i sin miljonvilla i Hollywood Hills.

Demi fick ligga inne på sjukhus i två veckor, och efter sjukhusvistelsen så åkte Demi raka vägen till rehab för att komma till bukt med sina missbruksproblem.

Och nu vill Demi börja på ny kula helt – och därmed även sälja det lyxhuset där hon var nära att dö av överdosen i somras.

Demi Lovato säljer nu sitt lyxhus. Bildkälla: Brian Ach/Invision/AP/TT Bild

Huset, som byggdes 1979, köpte Demi i september år 2016 för 70 miljoner kronor – och nu när Demi ska sälja huset så har hon lagt ut det för cirka 85 miljoner kronor, skriver Architectural Digest.

Demis lyxkåk ligger ett stenkast från Sunset Strip, och består av 4 sovrum, 6 badrum, en infinity pool, ett utomhuskök och ett spa där den lyckliga köparen kan slappna av. I den stora trädgården finns även en paviljong med vacker utsikt.

Utsikten från terassen. Se mer av Demis lyxhus i klippet ovan. Bildkälla: Stella Pictures

Huset är skyddat från nyfikna ögon och ligger privat och exklusivt till – bakom höga säkerhetsgrindar. 

På ovanvåningen ligger den så kallade "klubbvåningen", där det finns en bar, mediarum och en enorm terass. Och sist men inte minst så bjuder drömhuset på en vansinnig panoramautsikt med utsikt över Los Angeles och stilla havet. 

Demi Lovato tänker nu starta på ny kula. Bildkälla: Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild

Demi Lovato, eller Demetria Devonne Lovato som hon egentligen heter, föddes den 20 augusti 1992 i New Mexico. Hon är känd från flera Disney-filmer, och har även suttit i juryn för "The X Factor USA". 

Hon har släppt sex stycken studioalbum, varav det senaste "Tell Me You Love Me" kom år 2017.

Demi har tidigare dejtat Joe Jonas under en kort period. Från år 2010 till 2016 var hon tillsammans med skådespelaren Wilmer Valderrama. 

Vill du se hur Demis galna lyxhus ser ut? Det kan du se i klippet ovan! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".