Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Korosh Kananian rasande på Laila Bagges skönhetsingrepp

Nöje | 09/10/2018 12:53

Laila Bagge avslöjar nu att hon har gjort ett skönhetsingrepp – men hennes sambo Korosh Kananian blev rasande när han såg vad hon hade gjort.

Det var för mindre än en vecka sedan som Laila Bagge, 45, berättade att hennes sambo Korosh Kananian, 28, hade klippt hennes kreditkort.

– Han tyckte att jag brände för mycket pengar. Han klippte mina kort, han tyckte att jag köper på mig för mycket saker. Och jag gör det. Jag unnar mig, då köper jag saker, säger Laila Bagge i ”Succépodden”.

Laila berättade vidare:

– Han tyckte att 'nej, du ska bara ha ett kort, och när de pengarna är slut så är de slut. Så är det bara, och ska du ha mer så får du ringa mig så för jag över från ditt företag', säger Laila.

Laila har nu ett så kallat "skojkonto" där hon har en viss summa pengar. Om hon överskrider det får hon ringa till Korosh och be honom föra över pengar mellan hennes konton.

Nu berättar den annars så privata Laila mer om deras förhållande – och om hur Korosh reagerade på hennes skönhetsingrepp.

Laila och Korosh träffades i baren på den lyxiga restaurangen Riche i Stockholm den 28 november 2015.

Laila Bagge och Korosh Kananian.
Laila Bagge och Korosh Kananian. Bildkälla: Instagram/lailabagge

"Det var en fredag efter en idolfinal, jag var trött och ville hem! Plötsligt så stod han där med sitt leende och vände upp och ner på allt....", har Laila tidigare berättat om deras första möte.

"Gör du det där en gång till så går jag ut genom dörren"

Och kort efter att de hade blivit ett par där under vintern 2015 så var Laila nyfiken på hur hon skulle se ut med lite större läppar. Laila har tidigare skämtat med sin ex-man Anders Bagge om att hon har "ormläppar".

– Jag har ju jättesmala läppar, och har brukat bli kallad "ormläppen" av Anders Bagge, vi brukar skratta åt det. Jag har kallat mig själv för det för att han har kallat mig det. De har ju inga läppar, berättade Laila i Rix Morronzoo förra veckan.

Laila Bagge
Laila Bagge år 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila bestämde sig för att göra fillers.

– Jag tänkte att jag måste få prova en gång. Då var jag tillsammans med Korosh. För det första när jag såg det så kände jag "nej, men det här går inte, jag ser ju inte klok ut", och då tog jag bara pyttelite, berättade Laila.

Men Korosh reaktion var inte särskilt positiv – alls. I Rix Morronzoo så berättar Laila att det var ord och inga visor när Korosh såg vad hon hade gjort med sina läppar.

– När jag kom hem så fick jag en sådan utskällning av min man. Han sa "gör du det där en gång till, då går jag ut genom dörren. Vad fan", och jag sa "Jag vet, förlåt, förlåt, jag ska aldrig prova igen", avslutar Laila Bagge, skriver Expressen.