Torsdag 9 Dec
Stockholm

Anna Anka i grov attack mot Elena Belle: "Du är en h*ra"

Anna Anka till attack
Se klippet där Anna Anka går till attack mot Elena Belle. Det hela slutar med att Sofie Prydz går emellan och försvarar Elena Belle. Foto: Viafree

Det kommer att vända sig i magen på tittarna under kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Under pressfotograferingen går Anna Anka till attack mot Elena Belle och kallar henne för fruktansvärda saker.

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela

Anna Anka har blivit en av de mest omskrivna profilerna i Svenska Hollywoodfruar och konstigt är inte det. Annas osvenska sätt att uttrycka sig har fått svenska folket att flyga av stolen, vilket gjort att hon minst sagt gått hem i stugorna. 

Men ikväll kan man gott säga att korthuset rasar. 

I kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar är det nämligen dags för pressfotografering. Fruarna gör sig iordning, och möts sedan upp på platsen där bilderna ska tas. Det är god stämning mellan fruarna, men precis innan Anna Anka ska till att anlända så känner alla av en elektricitet i luften. Och rätt fick de. 

Det är under kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar som Anna Anka gör ett fruktansvärt utspel mot Elena Belle. Bildkälla: Viafree

Anna går direkt till attack mot Elena Belle på grund av hennes urringning. 

– Du ser ut som en jävla hora. Det är typiskt dig att komma med tuttarna ute för det är det enda du är bra på. Du tillför ingenting till det här programmet. Du har kn*llat dig till dina pengar. Och han som gjort dina läppar har gjort ett förjävligt jobb för det ser ut som att du fått en smäll på käften, säger Anna till Elena, vilket får Sofie Prydz att se rött. 

Efter att Anna Anka kallat Elena Belle för "h*ra" får Sofie Prydz och går emellan. "Vad fan säger du?". Bildkälla: Viafree
Elena börjar tillslut rodna på haka, hals och bröstkorg vilket kan ske när man blir uppstressad. Vi kan alla enas om att det var jobbigt att se. Bildkälla: Viafree

– Ursäkta men vad fan säger du? Du kommer hit och förstör hela dagen, är elak mot alla och snackar massa skit, säger hon. 

Det får i sin tur Anna att gå till attack mot även Prydz. 

– Håll käften Sofie, jag orkar inte lyssna på din gnälliga röst. 

Maria Montazami blir väldigt illa till mods och väljer att gå till synken för att prata av sig. 

– Jag klarar inte av sånthär. Jag känner mig som en nöt som inte försvarar Elena. Hon har precis fått barn och ska behöva sitta och bli kallad det ena och det andra. Nej fy fasiken, säger hon.

Det fruktansvärda utspelet från Anna Anka ser du i kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar klockan 21.00 på TV3 och Viafree. 

Fick du också ont i magen?
Tack för din röst!
Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela