Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

American Pie-stjärnan Tara Reid avvisad från flygplan

Nöje | 16/10/2018 17:02

Tara Reid, känd från American Pie-filmerna, fick ett raseriutbrott när hon satt på sin flight mellan Los Angeles och New York. Detta ledde till slut att hon blev ombedd att lämna planet.

American Pie-stjärnan Tara Reid var på dåligt humör inför sin flight mellan Los Angeles och New York. Om det var värt det för henne? Tveksamt, hon kom nämligen aldrig med sin flight, vilket The Mirror har skrivit om tidigare.

Flyget som hon skulle med lyfte under morgonen på måndagen men när de kom upp i luften så var Tara inte en av passagerarna, hon lugnade nämligen aldrig ner sig.

Bråkade med besättningen

Tara Reid ska ha kommit ombord på sin flight men kort därefter ska hon ha hamnat i bråk med besättningen. 

Enligt vittnen ska bråken ha börjat efter att Reid blivit tilldelad fel säte på planet, något som hon inte var direkt nöjd över. Hon ska även inte fått någon kudde vilket fick henne att gå bärsärk. Besättningen ska ha försökt att få henne att lugna ner sig men inte lyckats. Till slut blev hon och hennes hund avvisad från flyget.

Tara Reid ska dock senare kunnat flyga till New York med en annan avgång.

Tara Reid blev avvisad från sitt flyg.
Tara Reid hade inte den bästa morgonen. Bildkälla: Stella Pictures

Ursäkt från flygbolaget

Flygbolaget som Tara skulle resa med var Delta och de har bett om ursäkt till de drabbade passagerarna som fick vänta tills dess att Tara hade lämnat planet.

– Delta ber de passagerare som var kvar på planet om ursäkt för besväret och uppskattar deras tålamod medan situationen löstes. Planet lyfte mot New York med en kortare försening, säger flygbolaget i ett uttalande till People.

Avvisad från klädbutik

Tara Reid har de senaste åren gjort sig känd för att ofta festa och enligt Aftonbladet så blev Tara Reid 2013 avvisad från en klädbutik i Los Angeles för att hon inte fick någon rabatt. Även denna gången ska Tara ha blivit förbannad på personalen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 10 serier på Netflix som du bara måste se i höst. För du gillar väl serier? Se hela listan här.

Har du sett American Pie?