Lady Gagas mamma och Christian Carino, Lady Gaga
Lady Gaga och Christian Carino har förlovat sig. - Foto: Stella Pictures

Lady Gaga har förlovat sig med Christian Carino

Sångerskan Lady Gaga har förlovat sig med Christian Carino. Beskedet kom efter att Gaga kallat honom för sin fästman under ett tacktal.


Bioaktuella Stefani Joanne Angelina Germanotta, även kallad Lady Gaga, har gjort succé i den nya filmen A Star Is Born med Bradley Cooper. Filmen har hyllats av många och har fått betyg 8,4 av 10 på IMDb. 

Och som om att den lyckan inte var nog för Gaga så kom nyligen nyheten ut att hon har förlovat sig med pojkvännen Christian Carino, som till vardags jobbar som agent i Hollywood, vilket Eonline var först med att rapportera om.

Förlovade sig i somras 

Men förlovningen kommer inte direkt som en chock utan Lady Gagas fans har sedan i somras gissat att stjärnan var förlovad med Christian. Detta eftersom hon haft en ring på vänster ringfinger. Och om vi ska vara ärliga så kan det ju inte bli mer avslöjande än så.

Men nu har det alltså "bekräftats" att paret faktiskt är förlovade, hur det avslöjades? Lady Gaga kallade Christian för sin fästman under ett tacktal på Elles "Women in Hollywood Celebration" under måndagen.

Lady Gaga är nu förlovad med Christian Carino. Bildkälla: Stella Pictures

Ringen

Lady Gaga har under flera månader burit en ring som enligt Eonline är värd cirka 3,5 miljoner kronor. Och Christian ska ha ställt frågan efter att han frågade Gagas pappa om tillåtelse att gifta sig med kärleken i sitt liv. 

Lady Gaga var tidigare förlovad med skådespelaren Taylor Kinney men det förhållandet tog slut 2016. Då hade de varit ett par i fem år.  

Christian friade till Lady Gaga. Bildkälla: Stella Pictures

Nyheter24 har tidigare skrivit om Lady Gagas sorg över Rick "Zombie boy" Genest bortgång. Rick medverkade bland annat i musikvideon till låten Born This Way. Läs hela artikeln här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett A Star Is Born?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.