Anna Anka
Anna Anka ber om ursäkt i ett öppet brev. - Foto: Anders Wiklund TT

Anna Anka ber om ursäkt efter storbråket: "Jag gick för långt"

Efter hennes utbrott som ledde till att tittarna rasade mot Anna Anka ber nu Hollywoodfrun om ursäkt i ett öppet brev.


Anna Anka har blivit en av de mest omskrivna profilerna i Svenska Hollywoodfruar och konstigt är inte det. Annas osvenska sätt att uttrycka sig har fått svenska folket att flyga av stolen, vilket gjort att hon minst sagt gått hem i stugorna. 

För två dagar sedan så möttes dock Anna Anka av en riktigt storm av arga tittare efter att hon i ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar gick till attack mot Elena Belle på grund av hennes urringning. Något som vi har skrivit allt om här.

– Du ser ut som en jävla hora. Det är typiskt dig att komma med tuttarna ute för det är det enda du är bra på. Du tillför ingenting till det här programmet. Du har kn*llat dig till dina pengar. Och han som gjort dina läppar har gjort ett förjävligt jobb för det ser ut som att du fått en smäll på käften, sade Anna till Elena.

Ber nu om ursäkt

Men Anna Anka verkar ha insett att hon verkligen gick för långt den här gången och i ett öppet brev till Nöjesbladet så ursäktar hon sig till den svenska befolkningen och till de andra Hollywoodfruarna för sitt beteende.

”Jag antog, efter många års frånvaro från TV-rutan, utmaningen. Jag såg fram emot att göra comeback och röra om i grytan. Jag sticker inte heller under stol med att jag gillar att provocera. Men den här gången gick jag och bråken för långt”, skriver hon bland annat i det öppna brevet.

Ville "spica" upp programmet

I det öppna brevet skriver även Anna Anka att hon tog på sig utmaningen att "spica" upp programmet med hennes provokativa stil.

"Med min comeback ville TV3 uppenbarligen spica upp en TV-gryta som puttrat på i tolv säsonger och som med tiden, helt naturligt, tappat lite av sin ursprungliga och unika krydda. 

Jag antog, efter många års frånvaro från TV-rutan, utmaningen. Jag såg fram emot att göra comeback och röra om i grytan. Jag sticker inte heller under stol med att jag gillar att provocera. Men den här gången gick jag och bråken för långt."

Och det märks att Anna Anka verkligen vill göra rätt för sig då hon förklarar i slutet av sitt brev skriver att hon kan tänka sig att gå på en introduktionskurs för att kunna behärska sin ilska.

"P.S Jag utesluter inte att jag kanske tar en introduktionskurs i ”Anger management”. De sägs vara populära här i Hollywood. D.S", avslutar hon sitt brev med.

Läs hela brevet i sin helhet här.

Kritiken och ilskan mot Anna Anka gick verkligen för långt efter storbråket. Det gick så pass långt så att hon hotades till döds av vissa människor. Här kan du läsa allt om det.

Ser du på Svenska Hollywoodfruar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

La la Gunilla trallade in på Svensktoppen

igår 16:54

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

igår 16:03
Sven-Erik, 73, är med i säsong två av "Hotell romantik", där han och 27 andra seniorer dejtar. Nu avslöjar Sven-Erik hur hans drömkvinna är.

Allt om Vincent Ibrahimovic: Ålder, pappan och fotbollen

igår 15:43
Zlatans son Vincent Ibrahimovic har blivit omtalad i media efter att ha blivit medverkat i P15-landslagsuttagningen. Nyheter24 har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen – här kommer svaren.

Israel går med på att ändra Eurovision-bidrag

igår 15:16
Israel har gått med på att ändra texten i Eurovision-bidraget ”October rain” och tona ner referenserna till Hamas terrorattack den 7 oktober.

Kattis Ahlströms ärliga ord om SVT:s "Muren"

igår 11:32
Kattis Ahlström stormtrivs som programledare för SVT:s "Muren", men att spela in frågesportsprogrammet bjuder också på utmaningar, berättar hon för Nyheter24.

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

igår 11:30
Manuset till “The tourist” var det galnaste Jamie Dornan någonsin läst. Därför tvekade han inte att tacka ja. Tv-serien om mannen som tappat minnet i Australien blev en sådan succé att det självfallet blev en säsong två – som den här gången utspelas i Dornans hemland Irland.