Anna Anka
Anna Anka ber om ursäkt i ett öppet brev. - Foto: Anders Wiklund TT

Anna Anka ber om ursäkt efter storbråket: "Jag gick för långt"

Efter hennes utbrott som ledde till att tittarna rasade mot Anna Anka ber nu Hollywoodfrun om ursäkt i ett öppet brev.


Anna Anka har blivit en av de mest omskrivna profilerna i Svenska Hollywoodfruar och konstigt är inte det. Annas osvenska sätt att uttrycka sig har fått svenska folket att flyga av stolen, vilket gjort att hon minst sagt gått hem i stugorna. 

För två dagar sedan så möttes dock Anna Anka av en riktigt storm av arga tittare efter att hon i ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar gick till attack mot Elena Belle på grund av hennes urringning. Något som vi har skrivit allt om här.

– Du ser ut som en jävla hora. Det är typiskt dig att komma med tuttarna ute för det är det enda du är bra på. Du tillför ingenting till det här programmet. Du har kn*llat dig till dina pengar. Och han som gjort dina läppar har gjort ett förjävligt jobb för det ser ut som att du fått en smäll på käften, sade Anna till Elena.

Ber nu om ursäkt

Men Anna Anka verkar ha insett att hon verkligen gick för långt den här gången och i ett öppet brev till Nöjesbladet så ursäktar hon sig till den svenska befolkningen och till de andra Hollywoodfruarna för sitt beteende.

”Jag antog, efter många års frånvaro från TV-rutan, utmaningen. Jag såg fram emot att göra comeback och röra om i grytan. Jag sticker inte heller under stol med att jag gillar att provocera. Men den här gången gick jag och bråken för långt”, skriver hon bland annat i det öppna brevet.

Ville "spica" upp programmet

I det öppna brevet skriver även Anna Anka att hon tog på sig utmaningen att "spica" upp programmet med hennes provokativa stil.

"Med min comeback ville TV3 uppenbarligen spica upp en TV-gryta som puttrat på i tolv säsonger och som med tiden, helt naturligt, tappat lite av sin ursprungliga och unika krydda. 

Jag antog, efter många års frånvaro från TV-rutan, utmaningen. Jag såg fram emot att göra comeback och röra om i grytan. Jag sticker inte heller under stol med att jag gillar att provocera. Men den här gången gick jag och bråken för långt."

Och det märks att Anna Anka verkligen vill göra rätt för sig då hon förklarar i slutet av sitt brev skriver att hon kan tänka sig att gå på en introduktionskurs för att kunna behärska sin ilska.

"P.S Jag utesluter inte att jag kanske tar en introduktionskurs i ”Anger management”. De sägs vara populära här i Hollywood. D.S", avslutar hon sitt brev med.

Läs hela brevet i sin helhet här.

Kritiken och ilskan mot Anna Anka gick verkligen för långt efter storbråket. Det gick så pass långt så att hon hotades till döds av vissa människor. Här kan du läsa allt om det.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ser du på Svenska Hollywoodfruar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.