Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso tvingades avbryta sommarpratet: "Kan inte sluta gråta"

Nöje | 25/10/2018 08:46

Det är under kvällens avsnitt av Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso ska spela in sitt sommarprat. Men när hon började prata om sin bulimi – då brister det och hon tvingas avbryta.

Det är i kvällens avsnitt av Wahlgrens värld som tittarna återigen kommer få följa med i den härliga familjens liv med allt vad det innebär. Men just ikväll kommer det att bli lite känsligt. 

Bianca Ingrosso var en av sommarpratarna 2018 och hennes avsnitt har hyllats till skyarna. Hon pratade mycket om sin uppväxt, sina föräldrars skilsmässa, sina syskon och sin sjukdom. 

Bianca Ingrosso
Biancas bulimi började redan när hon var 9 år gammal, och hon började du utveckla en kluven relation till sin kropp. Bildkälla: Dplay

Innan sommarpratet besökte hon Stockholms klinik för ätstörningar då hon ville prata med en expert för att lära sig berätta om sin ätstörning på ett sätt som inte triggar andra. 

Bröt ihop

Det hela gick som på räls för Bianca när hon spelade in sitt sommarpratet. Men så fort hon började prata om sin ätstörning, då kom tårarna. 

– Ursäkta, jag kan inte prata om jag gråter, säger hon till producenten. 

Bianca spelar in sommarprat
Bianca börjar gråta så pass att de får avbryta. Bildkälla: Dplay

– Det är ingen fara. Ta den tid du behöver, svarar han. 

Se det rörande klippet i spelaren ovan. 

Så upptäckte hennes pappa sjukdomen

Bianca berättade nyligen om hur hennes pappa fick reda på hennes sjukdom, och det hela ägde rum hemma hos honom i Palma. 

– Det var för cirka tre-fyra år sedan som pappas fru Åsa började märka att jag försvann på toaletten efter varje gång vi kommit hem. Och att jag satte på kranen. Så en gång när vi kom hem sa hon åt pappa att gå till toaletten, öppna och bara gå in när jag var där inne. Och mycket riktigt stod jag ju där och spydde, säger hon.

Emilio och Åsa
Det var Emilios fru Åsa som uppmärksammat att Bianca ofta försvann in på toaletten efter att familjen varit ute och ätit. Bildkälla: Stella Pictures

Men Emilio och Åsa blev varken arga eller upprörda utan stöttade Bianca och försökte vara uppmärksamma istället, berättar hon. 

– De var på mig mycket efter de så jag inte kunde spy. De berättade hur och fin jag var och höll koll. Hemma håller mina bröder koll på mig också och många kollar vart jag håller hus och så vidare, säger hon. 

– Jag kommer nog alltid behöva jobba med min självkänsla. För den svajar, avslutar hon. 

Biancas pojkvän Philippe var också medveten om Biancas bulimi, och då hade han ett speciellt "knep" för att hon inte skulle kunna spy. Detta trots att paret hade distansförhållande. Läs mer om det här.

Wahlgrens värld ser du Torsdagar 21.00 i Kanal 5 och Dplay.