Bianca Ingrosso tvingades avbryta sommarpratet: "Kan inte sluta gråta"

Det är under kvällens avsnitt av Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso ska spela in sitt sommarprat. Men när hon började prata om sin bulimi – då brister det och hon tvingas avbryta.


Det är i kvällens avsnitt av Wahlgrens värld som tittarna återigen kommer få följa med i den härliga familjens liv med allt vad det innebär. Men just ikväll kommer det att bli lite känsligt. 

Bianca Ingrosso var en av sommarpratarna 2018 och hennes avsnitt har hyllats till skyarna. Hon pratade mycket om sin uppväxt, sina föräldrars skilsmässa, sina syskon och sin sjukdom. 

Biancas bulimi började redan när hon var 9 år gammal, och hon började du utveckla en kluven relation till sin kropp. Bildkälla: Dplay

Innan sommarpratet besökte hon Stockholms klinik för ätstörningar då hon ville prata med en expert för att lära sig berätta om sin ätstörning på ett sätt som inte triggar andra. 

Bröt ihop

Det hela gick som på räls för Bianca när hon spelade in sitt sommarpratet. Men så fort hon började prata om sin ätstörning, då kom tårarna. 

– Ursäkta, jag kan inte prata om jag gråter, säger hon till producenten. 

Bianca börjar gråta så pass att de får avbryta. Bildkälla: Dplay

– Det är ingen fara. Ta den tid du behöver, svarar han. 

Se det rörande klippet i spelaren ovan. 

Så upptäckte hennes pappa sjukdomen

Bianca berättade nyligen om hur hennes pappa fick reda på hennes sjukdom, och det hela ägde rum hemma hos honom i Palma. 

– Det var för cirka tre-fyra år sedan som pappas fru Åsa började märka att jag försvann på toaletten efter varje gång vi kommit hem. Och att jag satte på kranen. Så en gång när vi kom hem sa hon åt pappa att gå till toaletten, öppna och bara gå in när jag var där inne. Och mycket riktigt stod jag ju där och spydde, säger hon.

Det var Emilios fru Åsa som uppmärksammat att Bianca ofta försvann in på toaletten efter att familjen varit ute och ätit. Bildkälla: Stella Pictures

Men Emilio och Åsa blev varken arga eller upprörda utan stöttade Bianca och försökte vara uppmärksamma istället, berättar hon. 

– De var på mig mycket efter de så jag inte kunde spy. De berättade hur och fin jag var och höll koll. Hemma håller mina bröder koll på mig också och många kollar vart jag håller hus och så vidare, säger hon. 

– Jag kommer nog alltid behöva jobba med min självkänsla. För den svajar, avslutar hon. 

Biancas pojkvän Philippe var också medveten om Biancas bulimi, och då hade han ett speciellt "knep" för att hon inte skulle kunna spy. Detta trots att paret hade distansförhållande. Läs mer om det här.

Wahlgrens värld ser du Torsdagar 21.00 i Kanal 5 och Dplay. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.