Phillipe visste om Biancas bulimi – då gjorde han det här

Det finns kärlek. Så finns det kärlek. Men det Bianca Ingrosso berättar om pojkvännen Phillipe Cohen – det är nog en klass för sig.


Bianca Ingrosso, 24, har flertalet gånger, på ett väldigt öppet sätt, pratat om att hon länge lidit av bulimi. Hon har sagt att tankarna redan började när hon var 10 år gammal och att hon då började jämföra sin kropp med andras vilket skapade komplex. 

– När jag sedan kom upp i högstadiet skämdes jag över hur mycket jag åt, jag försökte äta mindre. Det slutade med att jag hetsåt, sedan började jag spy och då utvecklade jag bulimi, berättar hon.

"Tänkte på vart det fanns en toalett"

Bianca har sagt i sin podd "Alice och Bianca säger man A får man säga B" som hon har med Alice Stenlöf att hennes hela liv kretsade kring bulimin och att hon konstant tänkte på vart det fanns toaletter. 

– Jag tänkte på hur långt det var till toaletten, vart jag kunde vara så jag fick spy i min ensamhet. Hur lång tid har jag på mig att komma hem så jag kan spy, ja, så var det. 

"Han pratar med mig i flera timmar", säger Bianca om pojkvännen Phillipe.

"Så blev det när jag träffade Phillipe"

I podden med Bianca och Alice får de en fråga från en lyssnare som undrar vad man ska göra om man har en vän som lider av en ätstörning. Medan tjejerna ger sina tips om hur man ska agera så kommer Bianca då in på sina egna familjemedlemmar och deras beteende kring Biancas ätstörning. Bland annat pratar hon om pojkvännen Phillipe Cohen.

– Pappa, mina bröder och Phillipe har manisk koll på mig efter att vi ätit. De ger mig verkligen inte möjligheten att kunna gå och spy, berättar hon. 

– När jag och Phillipe hade distansförhållande kunde han ringa mig efter att jag varit ute och käkat med några vänner, för att sedan prata med mig i typ två timmar, enbart för att se till att jag inte spydde. 

– Man blir arg på den som hindrar en från att spy för man känner liksom att fan, nu förstörde du min spya här. Men i slutändan vet man att det är den personen som bryr sig mest, säger Bianca. 

– Det är så mycket kärlek, tillägger Alice. 

Bianca och Phillipe har gått igenom massor tillsammans, här kan du läsa allt om vad som hänt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det bra gjort?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

1 timme sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

1 timme sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

2 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

2 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

2 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...