Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrips misstänkte stalker har gripits

Nöje | 25/10/2018 18:21

Isabella Löwengrip har under flera månader vittnat om att hon haft en stalker. Nu har polisen gripit en man som misstänks vara personen i fråga.

Under de senaste månaderna har bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, berättat för sina läsare att hon haft en stalker. 

Mannen ska ha dykt upp både utanför hennes hem och hennes kontor. Nyligen stod mannen, enligt Isabella, och väntade på henne när hon kom hem med sina barn. 

"I flera veckor har jag och barnen blivit störda av en man som inte vill låta oss vara i fred. Jag hade hoppats på att han skulle tröttna men han har fortsatt i helgen. I fredags när jag äntligen tagit helg, fick jag syn på honom när jag kom hem med bilen vid fem. Bilen full med fredagsmys och två barn. Då hade han stått utanför och väntat på att jag skulle komma", skrev hon då i sin blogg.

Nu har polisen gripit den misstänkte mannen, enligt Aftonbladet. Gripandet skedde under torsdagseftermiddagen. Men enligt Isabellas livvakt ska mannen inte ha gripits i samband med det faktum att han stalkat Isabella. 

Greps på Stureplan

– Vilka grunder han är gripen på, det är oklart för mig. Han kan ju redan vara släppt. Det har skett inne i city, och det är ingenting som rör Isabella den här gången. Det är allt jag vet i nuläget, säger hennes livvakt Magnus Andersson till Nöjesbladet.

Polisen ska ha gripit en man för ofredande vid 13-tiden vid Stureplan, där Isabella Löwengrip också har sitt kontor. En polis som inte var i tjänst ska ha uppmärksammat mannen och med hjälp av ordningsvakter kunnat ta fast honom, enligt Aftonbladet.

Isabellas livvakt, Magnus Andersson, menar att händelsen inte ska ha berört Isabella. 

– Nej, det är ingenting riktat mot henne utan det här är av annan orsak, säger han till Nöjesbladet.

– Det har skett inne i city, och det är ingenting som rör Isabella den här gången. Det är allt jag vet i nuläget, förklarar han. 

Ska ha betett sig illa mot andra kvinnor

I samband med att Isabella delade med sig om hur hon drabbats av sin stalker lade hon också ut bilder på honom. Och det dröjde då inte länge förrän mannen hade identifierats. Enligt henne själv ska hon ha fått veta att mannen har bettet sig illa mot många kvinnor på Lidingö, där Isabella bor. 

Efter att den misstänkte stalkern identifierades av både Isabella och läsare så hittades snabbt hans Instagram. Och det visar sig att Isabella inte är den enda kvinnliga kändisen som mannen följer. Läs mer om det här

Följer du Isabella Löwengrip?