Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Prins Harry och Meghan Markle i flygdrama

- 26/10/2018, 10:04 -

När besättningen skulle landa på Sydneys flygplats var ett annat flygplan på landningsbanan. Detta fick kaptenen att ta ett snabbt beslut.

De blivande föräldrarna Meghan Markle och prins Harry befinner sig i skrivande stund på resande fot i det härliga Oceanien. Men precis som för vanligt folk så kan det såklart bli komplikationer vid flygning, vilket var precis vad som hände paret på det chartrade planet som skulle landa i Sydney, skriver Daily Mirror

Prins Harry och Meghan Markle på stranden i Melbourne. Bildkälla: Ian Vogler/Pool Photo via AP/TT Bild

När planet skulle till att landa gick det nämligen inte alls som planerat. 

En film från inifrån visar hur planet precis ska till att landa när kaptenen plötsligt vänder tvärt och styr planet uppåt skyn igen. Anledningen var att man upptäckt att ett annat plan befann sig på landningsbanan, vilket kunde resulterat i en krasch. 

Utöver kungaparet fanns ett dussin andra människor ombord på planet.

Tur att allting gick bra!

Vill du läsa mer om Meghan Markle?

Meghan Markles och prins Harrys bebis kan få det här namnet.

Det här klippet på en 5-årig pojke med Downs som träffar prins Harry och Meghanfår hela världen att smälta. Och vi förstår varför...

Meghan Markle utfryst – på grund av sina politiska åsikter.