Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför visar Laila Bagg e upp sin kamp efter barn med Korosh

- 31/10/2018, 11:09 -

Det är i nya säsongen av Lailaland som Laila Bagge kommer att öppna upp sig mer än någonsin. Bland annat kommer hon att ta med tittarna på sin och pojkvännen Korosh Kananians resa mot att bli föräldrar.

Den populära serien Lailaland är tillbaka med en andra säsong och i denna säsong kommer tittarna verkligen få följa med på djupet i Laila BaggesLiam Pitts och Korosh Kananians, 27, liv. 

Laila kommer att ge sig ut på jakt efter sin okända syster, Liam kommer att få visa vem han egentligen är och Korosh och Laila kommer att fortsätta sin resa mot att bli föräldrar. Laila, som är 45 år gammal, har två barn sedan tidigare – sönerna Liam och Kit. Liams pappa är Mason Pitts, och Kits pappa är Bagges ex-make Niclas Wahlgren.

Korosh som inte har några barn sedan tidigare är nu sugen på att skaffa egna barn med Laila, men på grund av åldersskillnaden kan det bli problematiskt. 

Laila och Korosh
Laila och Korosh träffades i baren på restaurangen Riche i Stockholm den 28 november 2015. Bildkälla: Laila Bagge Instagram

Under förra säsongen fick tittarna följa med när Laila fick beskedet av en läkare att det fortfarande finns en chans för henne att skaffa barn med sin käresta, men att det kommer att krävas hormonsprutor som stimulerar äggstockarna, vilket man kommer att få se under andra säsongen. 

Korosh och Laila
Korosh och Laila vill skaffa egna barn, vilket man kommer att få följa i nya säsongen av Lailaland. Bildkälla: Instagram

Men det var inte helt självklart att produktionen skulle få tillåtelse att ta med materialet som handlar om parets kamp mot barn. Detta då det är en väldigt personlig och känslig grej för Laila och Korosh. Men när det var dags att bestämma sig valde Laila ändå att säga ja till att materialet skulle visas. 

– Det finns många därute som kan känna igen sig i det här, och kan man hjälpa dem så är det ju jättebra, sa hon i en intervju med Nyheter24.

Se hela intervjun i spelaren ovan. 

Lailaland ser du på Viafree