Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför vägrar Paow medverka i "Exen berättar allt"

- 01/11/2018, 11:13 -

Paulina "Paow" Danielsson är en av deltagarna i årets Ex On The Beach. Men efter att ha drabbats av en panikångestattack och svimmat av i en taxi väljer hon nu att inte medverka i "Exen berättar allt".

Ex on the beach Sverige har i år levererat mer drama, bråk och kaos än någonsin förut. Säsongen är en form av reunion med profiler som varit med i dokusåpor tidigare och nog märks det att deltagarna i år är vana att ta fighter. 

Några av årets profiler är Jamsmine Gustafsson, Diana Baban, Alex D'rosso, Sara Bolay och Andrijano "Adinatoor" Mijanovic

Programmet går ut på att åtta singlar reser till en paradisö för en partysemester i solen. Men när deras ex en efter en dyker upp i huset sätts tillvaron på spel. Exen river upp gamla sår och deltagarna måste hantera sina känslor när svartsjuka, rivaliteter och nya romanser uppstår. Och i år kan man säga att det varit värre än någonsin – vilket även visats i programmet eftersnack "Exen berättar allt". 

I "Exen berättar allt" brukar det ofta bli kaos. Bildkälla: Dplay
Exen berättar allt
Sara Bolay är en av årets deltagare. Här i en hätsk diskussion med Adrian Montin. Bildkälla: Dplay

Men någon som inte synts till i eftersnacket är deltagaren Paulina "Paow" Danielsson. Paow klev in som ex och rörde om ordentligt i grytan. Hon var med i ett avsnitt av "Exen berättar allt" men har sedan dess inte synts till. Nu väljer hon att berätta varför.

Paulina
Paulina kom in som ex till Eric Hagberg. Redan första dagen small det och det blev kaos i huset. Bildkälla: Dplay

"Får väldigt många frågor om varför jag inte är med i exen berättar allt. Så jag kan dra det lite kort. Jag var med på första inspelingsdagen, allt gick bra och jag trodde att jag var vän med alla. Men jag trodde fel, 90 procent av alla som var där skulle gå ut och äta efter och jag fick alltså inte följa med. Så jag och Diana var ute och åt på samma ställe som dem, bara det att vi inte fick sitta med dem. Jag och Diana kommer ju egentligen inte överens men eftersom att vi båda kände oss utanför så hittade vi väl varandra i det", berättar Paow.

"Svimmade i taxin"

Under kvällen säger Paow att hon blev utfrusen av EOTB-gänget när de senare träffades upp ute på krogen. 

"Diana ställer sig med dem andra och ignorerar mig helt. Så hon lämnar mig alltså ensam. Så jag går hem och är väldigt ledsen, jag har aldrig någonsin känt mig så utstött och äcklig i hela mitt liv.

"Sen är det var dags för nästa ”Exen berättar allt” så började det kännas jobbigt. Jag hoppade in i taxin på morgonen, men halvvägs så får jag en sån grov panikångest attack så att jag svimmar så att taxichaffören fick panik och gick in och köpte cola till mig och försökte trösta mig samt körde hem mig utan kostnad för han såg hur dålig jag mådde. Jag kunde inte andas och tårarna bara sprutade inför att träffa dessa människor som var mina ”vänner”.  Nej usch. Aldrig igen", avslutar hon.