Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso kliver in i skönhetsbranschen – lanserar eget sminkmärke

- 31/10/2018, 21:03 -

Vilken rolig nyhet! En av Sveriges största personligheter, Bianca Ingrosso, har startat upp ett eget sminkmärke. Redan i mitten av november kommer du att kunna köpa produkterna.

Influencern och tv-personligheten Bianca Ingrosso har gjort mycket, trots att hon bara är 23 år gammal. Nu är det dags för Bianca att ta nästa stora kliv i karriären. 

Hon kliver nämligen med stort steg in i skönhetsbranschen och startar upp sitt egna sminkmärke CAIA. 

Planerats i hemlighet 

Under en längre tid har hon tillsammans med sitt team i "Beauty Icons AB" jobbat med det kommande make-upmärket i största hemlighet. Och varför det är just ett sminkmärke som hon har valt att starta råder ingen tvekan om. 

I CAIA:s pressmeddelande säger hon: 

"Make-up har ända sedan jag var liten varit ett av mina största intressen. Mina följare frågar mig dagligen om min make-up och vilka produkter jag använder. Nu är det dags att ta steget fullt ut och skapa de produkter som mina följare efterfrågar och jag saknar. Jag har satt ribban extremt högt vad gäller kvalitet. Utvecklingsarbetet har tagit enormt lång tid. Jag har besökt flera fabriker i Europa för att hitta rätt och nu använder vi oss av de bästa producenterna i världen. Det ska bli superspännande att fördjupa dialogen kring make-up med mina följare och förverkliga båda mina och deras drömmar vad gäller produkter". 

Produkter med hög kvalitet 

Tanken med det nystartade sminkmärket CAIA är att de ska sälja ikoniska produkter av högsta kvalitet. Produkterna kommer inte att säljas i affärer utan på deras egna e-handelsplattsform.

Förutom Bianca själv så är Vanessa Lindblad, som sedan tidigare jobbat mycket med Bianca, ägare i bolaget. Även Mikael Snabb och Jesper Matsch äger delar av företaget och de två har över 15 års erfarenhet av att just starta upp och utveckla varumärken inom skönhetsindustrin.  

Vidare i pressmeddelandet säger hon. 

"När jag bestämde mig för att skapa ett eget varumärke inom skönhet påbörjades en fantastiskt spännande resa. Vi har skapat ett superstarkt team med lång erfarenhet från både skönhetsbranschen och influencer marketing. CAIA kommer bli ett varumärke av högsta internationella klass och framöver ska vi lansera i många länder. Jag är superpeppad på att utveckla entreprenörskapet av min karriär". 

Biancas sminkprodukter kommer att lanseras den 20 november på caiacosmetics.com. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur mycket pengar Bianca tjänar. Det kan du läsa mer om här!

Brukar du sminka dig?