Känner du igen Camilla Fogestedt i Bachelor? Det är inte så konstigt

- 03/11/2018, 18:28 -

I veckan klev två nya tjejer in i programmet Bachelor. En av dem var modellen och event-tjejen Camilla Fogestedt. Känner du igen henne? Inte så konstigt då hennes meritlista är lång.

Årets Bachelor Sverige handlar om 32-åriga polisen David Möller som söker äkta kärlek. Programmet innehåller romantiska dejter, intriger och rosceremonier. 

Från början var det över 20 tjejer som var i Grekland för att försöka fånga Davids hjärta. Nu har nästan hälften av dem rykt och fått åka hem utan ros och Davids kärlek.

I veckans Bachelor klev två nya tjejer in i huset och det blev intriger mellan de nya och de tjejer som varit med från start.

"Ser ut som en uppstoppad Barbie-docka"

När Camilla Fogestedt entrade huset tisslades och tasslades det direkt bakom hennes rygg. Michaela Lindman diskuterade med några andra tjejer att hon tyckte Camilla ser fejk ut.

– Hon ser ut som en uppstoppad Barbie! Gör hon inte det?, säger Michaela till några av de andra tjejerna i programmet.

Miss Earth Sweden 2017

Men Camilla har en lång meritlista, inte minst så vann hon Miss Earth Sweden 2017, så att hon är otroligt vacker är inget som går obemärkt förbi.

Camilla Fogestedt med prinsesskrona.
Camilla blev Miss Earth Sweden 2017. Bildkälla: Faksimil Instagram @camillafogestedt

Men kan det vara så att man känner igen henne från något annat än modellandet? Så kan det vara! Camilla har nämligen varit med i ett annat tv-program. 

Cirkus Magaluf

Vilket? Jo, hon och kusinen Julia Franzén var två av deltagarna i Cirkus Magaluf som gick på Viafree 2016, där de jobbade som värdinnor.

Julia Franzen och Camilla Fogestedt med vita kläder.
Julia Franzén och Camilla Fogestedt som värdinnor i Cirkus Magaluf. Bildkälla: Viafree

I tv-programmet var det flera kända ansikten med som exempelvis Adrian Montin och Smail Alihodzic. Tanken var att följa ett gäng svenskar som säsongsjobbade på baren Grabbarna Grus i Magaluf.

Deltagarna i programmet Cirkus Magaluf 2016.
Camillla Fogestedt var en av deltagarna i programmet Cirkus Magaluf 2016. Bildkälla: Viafree

Vad gör Camilla nu?

Camilla jobbar som modell och med event. Hon reser väldigt ofta men är alltså en av deltagarna i Bachelor, för att försöka vinna Davids hjärta. Och vem vet? Kanske blir det Camilla som får sista rosen? Vi håller tummarna!

Nyheter24 har tidigare skrivit om framgångsrika skådespelaren Rami Malek. Han är aktuell som Freddie Mercury i filmen Bohemian Rhapsody. Men han är ju inte bara skådis. Vi listar fem saker som du förmodligen inte visste om honom, det kan du läsa mer om här.

Känner du igen Camilla Fogestedt?