Torsdag 22 Februari 2024
Caitlyn Jenners hus brinner ner i skogsbränderna som härjar i Kalifornien - Foto: Bildkälla: Kolyaeg / Pixabay & Stella Pictures

Caitlyn Jenners hus står i lågor – brinner ner till grunden

Stora skogsbränder råder i Kalifornien och flera personer flyr sina hem. Enligt uppgifter brinner "Kardashians"-stjärnan Caitlyn Jenners hus ner till grunden i branden.


Det råder massiva skogsbränder i Kalifornien just nu och flera människor tvingas att lämna sitt hem för att komma undan de enorma eldslågorna. 

En av alla som flyr sina hem är "Kardashians"-stjärnan Caitlyn Jenner, rapporterar The Mirror. 

Enligt de uppgifter som The Mirror ska ha fått brinner Jenners hus i Malibu ner till grunden i den pågående branden. 

Värderat till flera miljoner 

Jenners hus som ligger bland Malibu-kullarna är i samma område som branden just nu är utom kontroll i. Huset, som har både pool och flera terrasser, har varit värderat till flera miljoner pund och hon har bott där sedan 2015, skriver The Mirror. 

Hanterat naturkatastrofer tidigare 

Det är inte första gången som Jenner och hennes hus drabbas av naturkatastrofer. Förra året slets taket på huset loss när vindarna nådde 26,8 meter per sekund. Men denna gång ser det mörkare ut, något som inte går att räddas, enligt de uppgifter som The Mirror har fått. 

Familjen i säkerhet 

Flera från "Keeping up with the Kardashians"-familjen har behövt att fly från sina hem. Bland annat Kim Kardashian West, hennes man Kanye West och deras tre barn, Saint West, North West och Chicago West.  

Under fredagskvällen lade hon ut en bild på branden på sin Instagram-story. 

"Be för Calabasas. Hade precis kommit hem och jag har en timma på mig att packa och evakuera från vårt hem. Jag ber att alla är säkra", skriver hon på Instagram

Kim lade under fredagskvällen ut en film på branden på sin Instagram-story. Bildkälla: kimkardashian/Instagram

Nyheter24 har tidigare skrivit om de bränder som drabbade Sverige under sommaren, då flera människor tvingades att fly sina hem. Det kan du läsa mer om här!

/
/
Har du varit i Kalifornien?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Morran och Tobias tillbaka

Leif GW stoppas i Nyhetsmorgon – efter orden om Gunilla Persson

Leif GW Persson var på plats på Nyhetsmorgon för att kommentera Gunilla Persson och hennes problem med Kronofogden. Men vad Leif GW Persson hade att säga var kanske inte så populärt – Soraya Lavasani och Anders Pihlblad försökte stoppa kriminologens hårda ord om Gunilla.

Så fick Peter Apelgren Anna Mannheimer på fall: "Fick jobba som ett svin"

Anna Mannheimer är komiker, programledare och journalist. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Mannheimer.

Albin Tingwall blev dumpad av Idol-vinnaren – öppnar upp om kärlekslivet

Albin Tingwall är en av artisterna i Melodifestivalen 2024, men många känner nog igen honom från en annan sångtävling. 2022 kom Albin tvåa i Idol, och träffade även sin ex-flickvän under tävlingen. Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut i dag, efter det tuffa uppbrottet?

Navalnyjs försvarstal ges på Dramaten

1 timme sedan
Dramaten ger en gestaltad läsning av Navaljnys försvarstal, i pjäsen "Navalnyj: Rättegången". Det är en aldrig tidigare spelad pjäs baserad på inspelningar under domstolsförhandlingarna, som nu framförs av bland andra Nina Fex, Gunnel Fred, Hannes Meidal och Christoffer Svensson.

Då får serien om Pirate Bay premiär

2 timmar sedan
Tv-serien om The Pirate Bay får premiär på SVT i höst, enligt ett pressmeddelande.