Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det var Korosh krav på Laila Bagge när de började dejta

- 13/11/2018, 14:24 -

Laila Bagge, 45, och Korosh Kananian, 28, träffades för några år sedan på krogen Riche i Stockholm och det slog genast gnistor. Men för att kärlekssagan skulle fortsätta hade Korosh ett speciellt krav på Laila.

Laila Bagge, 45, och Korosh Kananian, 28, träffades i baren på den lyxiga restaurangen Riche i Stockholm den 28 november 2015. Laila var av en slump ute och minglade trots att hon var trött, och tur var väl det. 

"Det var en fredag efter en idolfinal. Jag var trött och ville hem! Plötsligt så stod han där med sitt leende och vände upp och ner på allt....", har Laila tidigare berättat om deras första möte.

Idag bor Laila och Korosh med Lailas barn Liam och Kit i en rejäl lyxvilla på Lidingö som är värderad till 11,7 miljoner kronor. Villan har 6 rum och är hela 140 kvadratmeter stor, och det är både pool och terass i det lyxiga huset. 

Korosh och Laila
Korosh och Laila har varit ihop i tre år. Dom träffades på krogen Riche. Bildkälla: Instagram

I andra säsongen av Lailaland får tittarna nu följa parets resa mot att skaffa barn – och Laila har precis påbörjat sin IVF-behandling. 

Korosh kärlekskrav på Laila

Men som vi alla vet så finns det trubbel i alla kärlekssagor. och kan vara lite knackligt i början innan förhållandet verkligen får fäste, och det finns många saker som måste anpassas för att man helt ska passa ihop. 

Korosh hade ett litet krav på Laila när de började dejta – och det var nog inte det kravet hon hade förväntat sig. Han är nämligen ett stort fotbollsfan.

– Det var ett av de inträdestesten för att jag skulle få bli ihop med honom – att jag skulle lära mig namnen på alla spelare I Real Madrid. Sen fick hans kompisar förhöra mig. Jag har aldrig direkt tyckt att fotboll är så roligt innan jag träffade Korosh, berättar Laila. 

Lailaland säsong 2 ser du nu på Viafree och Viaplay och tisdagar klockan 21.00 på TV3.