Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Maja och Victor Nilsson Lindelöf köper lyxlägenhet i Stockholm

- 26/11/2018, 17:21 -

Maja och Manchester United-proffset Victor Nilsson Lindelöf har köpt en lägenhet värd 10 miljoner i Stockholm. "Åh jag är så glad över det här ni anar inte. Den är perfekt", skriver Maja på sin blogg.

Den senaste tiden har präglats av framgångar för mittbacken Victor Nilsson Lindelöf. Efter att ha korats som vinnare av guldbollen och blivit målskytt mot Ryssland i Nations League, så avslöjar nu hans fru Maja Nilsson Lindelöf att de har köpt en lägenhet tillsammans i Stockholm. Bostaden ska enligt uppgifter från Aftonbladet ha kostat närmare 10 miljoner kronor.

– Förra veckan var en riktigt bra vecka för lilla familjen Nilsson Lindelöf. Victor vann guldbollen, bebisen sparkade för första gången på riktigt och VI KÖPTE LÄGENHET, skriver Maja på sin blogg.

Parets nya sekelskifteslägenhet har tre rum med balkong och ska enligt Aftonbladets uppgifter ligga i centrala Stockholm. Budgivningen översteg utropspriset med en miljon kronor och ska vara totalrenoverad. Inflyttningen sker i januari och Maja har redan börjat planera hur de ska inreda lägenheten.

– Vi får tillgång i januari och det vi ska göra är att måla om och bygga platsbyggda bokhyllor och garderober, skriver Maja sin blogg.

Maja och Victor har sedan tidigare en lägenhet i deras hemstad Västerås och ett hus i Manchester, där de bor till vardags. Mittbacken spelar idag för storklubben Manchester United och värvades för över 300 miljoner kronor sommaren 2017, enligt BBC

Victor Nilsson Lindelöf har just nu skadeproblem, men ska enligt rapporter från Aftonbladet vara tillbaka i spel om några veckor. Hans fru Maja väntar deras första barn vilket Nyheter24 rapporterade om i början av oktober här.

Vill du också flytta in?