Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrips ex-pojkvän: "Finns fler bevis"

- 28/11/2018, 16:50

Nu väljer Isabella "Blondinbella" Löwengrips ex-pojkvän att ge sin version av händelsen som skakat kändisvärlden de senaste dagarna. Han hävdar att Isabella ljuger om flera saker – och att han har bevis.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 28, har i över ett och ett halvt år dejtat en finansman i 30-års åldern. 

Paret visade sin kärlek öppet, och han syntes ofta på Isabellas sociala medier. 

Hon bedyrade även sin kärlek för mannen, och deras liv i lyx dokumenterades ofta i hennes blogg. Mannen köpte bland annat en klocka för 112 000 kronor till Isabella. Mer om hans gåvor och deras lyxresor kan du läsa här.

Men för en vecka sedan så sprack fasaden. Det visade sig att mannen hade förlorat miljontals kronor i dåliga aktieaffärer. I sin blogg hävdade Isabella att kriminella personer hade sökt upp henne i hennes hem för att leta reda på mannen.

Isabella Löwengrip med pojkvännen.
Isabella Löwengrip med pojkvännen på prinsessan Sofias välgörenhetsmiddag hösten 2017. Bildkälla: Stella Pictures

"Dömd för människorov och mord"

Nu står ord mot ord – mannen hävdar i en intervju med Bloggbevakning att de personer som sökte upp honom inte var kriminella.

"Den ena av dessa personer skulle vara dömd för människorov den andra skulle varit dömd för mord. Rekommendationen jag fick var att lämna landet och efter övervägande gjorde jag det i total panik. Detta var helt felaktiga uppgifter som gavs mig och det var teamet och Isabella medvetna om när det inträffade har jag fått bekräftat nu i efterhand", skriver han.

Isabella Löwengrip med pojkvännen.
Isabella Löwengrip med pojkvännen. Bildkälla: Stella Pictures

Han berättar även att om det hade funnits en reell hotbild mot henne så hade hon nog inte valt att ha ett stort kundevent i sitt hus dagen därpå.

Det har spekulerats huruvida Isabella har varit inblandad i några av de affärer som finansmannen har gjort, och det förnekar han bestämt.

"Isabella har ingen inblandning i mina affärer överhuvudtaget", säger han till Bloggbevakning.

"Finns en rad fler bevis"

Mannen får frågan om varför det dröjde innan han svarade på Isabellas påståenden om honom.

"Allt jag har och framför allt kommer publicera får allvarliga konsekvenser för hennes varumärke men hon har valt att ljuga i så stor skala att jag måste bemöta det. Men jag vill göra det på ett sätt som inte skapar förvirring eller onödiga ytterligare extremer i denna redan tragiska situation", svarar han.

Han berättar vidare att han kommer bemöta "hennes lögner" och att han har bevis för att flera av de saker hon har påstått är fabricerade.

"Det finns en rad fler bevis men situationen är känslig hur saker speglas medialt kan få allvarliga konsekvenser för hennes varumärke. Av den anledningen har jag valt att vara väldigt försiktig i vad jag bemöter och vad jag publicerar", säger han till Bloggbevakning.