Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Löwengrips ex-pojkväns ekonomi – deklarerade miljoner i underskott

- 29/11/2018, 09:05 -

Isabella Löwengrips ex-pojkvän visade upp en fasad av lyx och flärd men kontot talar en annan historia. Ex-pojkvännen har deklarerat miljoner i underskott de senaste två åren.

Under den senaste veckan har det stormat rejält kring Isabella "Blondinbella" Löwengrip och hennes ex-pojkvän. Detta efter att Löwengrip i måndags gick ut och berättade på sin blogg att ex-pojkvännen spekulerat bort miljontals kronor.

Men trots den ekonomiska knipan som ex-pojkvännen befann sig i så var fasaden en annan. Han levde ett liv i flärd med en bostad på Östermalm, lyxbil och gav bort dyrbara gåvor till Löwengrip. Något som du kan läsa mer om här.

Men deklarationen berättar en annan historia.

Deklarerade underskott på drygt 3 miljoner kronor

Ex-pojkvännen var väldigt noga med att visa upp sina konton för Löwengrip och det var inga små belopp som visades. Dyra sportbilar, exklusiva resor och lyxiga hotell skulle inte ställa med några ekonomiska bekymmer för honom.

– Det har varit en god ekonomi på hans konto sedan vi träffades och han har varit tydlig med att visa upp det. I förhållande till det så har en Bentley inte varit en sådan betydande summa, säger Löwengrip till Expressen.

Men när man tittar på deklarationen för de senaste två åren så deklarerade ex-pojkvännen ett underskott påc cirka 3 miljoner kronor och under 2017 så hade han 0 kronor i inkomst av tjänst. Något som Expressen var först med att avslöja.

"Jobbar på en lösning"

Isabella Löwengrips ex-pojkvän har också valt att bemöta alla uttalanden och berättade i en intervju med Expressen att han arbetar febrilt på att lösa situationen.

– Jag sitter nu och jobbar på en lösning. Men som det ser ut i nuläget har jag inget konkret. Det är en riktigt jobbig situation som jag har för avsikt att lösa, säger han till Expressen.

Det här betyder att ha ett underskott av kapital:

Ett underskott av kapital betyder att man på något vis gjort en ekonomisk förlust. Vilket i sin tur betyder att man hamnat på minus i privatekonomin.

Det kan till exempel uppstå genom att man har sålt aktier och värdepapper med förluster. Men det vanligaste är att det rör sig om räntor man betalar för olika lån man har.

Det har skrivits mycket om den stormiga situationen mellan Isabella Löwengrip och hennes ex-pojkvän. Vi har sammanfattningen. Här kan du läsa allt som har hänt!

Har du hängt med i historien om Isabella Löwengrip och hennes ex?