Linn Ahlborg har köpt lägenhet
Linn Ahlborg har köpt sin första bostadsrätt i Stockholm. - Foto: Instagram/linnahlborg. Bilden är ett montage.

Linn Ahlborg har köpt en lägenhet i Stockholm

Youtubestjärnan Linn Ahlborg har bott i andra hand i Stockholm. För den lägenheten har hon betalat 21 500 kronor i månaden. Men nu har Linn slagit till och köpt sin första bostadsrätt.


Det är i sin senaste vlogg som Youtubedrottningen Linn Ahlborg, 19, svarar på fansens frågor i en Q & A. Linn berättar att hon har haft ett fantastiskt år, och att hon efter flytten från Gävle till Stockholm verkligen har landat.

Hon avslöjar dessutom att hon under dagen släpper sin första parfym – ett samarbete med Nordic Feel.

– Jag kan inte se mig själv jobba med någonting annat än det jag gör just nu för jag älskar det verkligen. Jag är helt ärligt sjukt nöjd med hela min tillvaro just nu, och det känns verkligen som att saker håller på att falla på plats. Jag mår liksom bra, jättebra!, säger Linn i vloggen.

Linn får frågan om hon vill flytta tillbaka till Gävle eller om hon vill bo kvar i Stockholm.

Linn Ahlborgs lägenhet som hon bor i nu. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

– Alltså vänta, ska jag droppa det här nu. Varför inte...Vafan! Jag har köpt en lägenhet! I Stockholm! Jag kommer att bli kvar här, och det känns skitbra, berättar Linn.

Om två månader ska Linn flytta in i den nya lägenheten.

– Ni kan väl lämna en kommentar om vad för typ av innehåll ni vill se, säger Linn.

Hon bor nu i andra hand i en lägenhet i området Vasastan som hon betalar 21 500 kronor i månaden för.

– Så nu är det verkligen på riktigt – det såg jag ju verkligen på dragningen på mitt bankkonto, säger Linn och skrattar.

Var Linns nya lägenhet ligger och vad hon betalade för den vet vi ännu inte – men den som följer Linn på hennes sociala medier kommer snart att få se mer av Linns nya lägenhet.

Grattis Linn! 

Vill du läsa mer om Linn Ahlborg? 

Nyligen valde Linn Ahlborg att gå ut och berätta om de läckta nakenbilderna. Här kan du läsa mer om det.

Linn Ahlborgs nya läppar får fansen att rasa.

Linn Ahlborg: "Rösta inte på SD!"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.