Torsdag 20 Jan
Stockholm

Nassim Al Fakir har friat till Lina Hedlund – i direktsändning

Nassim Al Fakir och Lina Hedlund och ett rött hjärta
Nassim Al Fakir friade till sambon Lina Hedlund i diektsändning. Foto: PONTUS LUNDAHL / TT / ANDERS WIKLUND / TT

Det var under söndagens ”Sweden International Horse Show” som Nassim Al Fakir iklädd riddarkläder, red in på Friends arena i en gladiatorvagn och friade till Lina Hedlund.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sångerskan i Alcazar Lina Hedlund, 40, och musikern Nassim Al Fakir, 41, är sambos och har två söner tillsammans. De har varit ett par i nio år och under söndagen tog livet en härlig vändning för familjen.

Lina Hedlund ställde upp i Stjärnornas hoppning i ”Sweden International Horse Show”. Showen utspelade sig på Friends arena i Stockholm och direktsändes på SVT Play.

Iklädd riddarutrustning

Efter prisutdelningen började musik från ”2001: A Space Odyssey” spelas och in kom Nassim Al Fakir inridandes. Han stod i en gladiatorvagn iklädd riddarutrustning, rapporterar Expressen. 

En förvånad Hedlund kunde förstå vad som hände när Nassim inledde med:

– Jag har kommit hit för att säga en sak. Vi har varit tillsammans nu i nio år, och hoppade av gladiatorvagnen framme vid Hedlund.

Nassim ställde sig på knä och fortsatte:

– Ett tag byggde vi murar, murar som vi också krossade. Vi har också uppnått höjder vi inte trodde fanns, fortsatte Nassim.

"Som på film"

Publiken i arenan började och SVT:s kommentatorer insåg snabbt vad som höll på att hända. En av kommentatorerna sa i direktsändning att frieriet var "som på film", skriver Expressen.

Efter ett kärleksfullt tal frågar Al Fakir om Hedlund vill gifta sig med honom. Hedlund vrålar "Jaa!" rakt ut och tillägger:

– Du är helt galen!

Ett stort grattis till förlovningen!

Nyheter24 har tidigare skrivit om Rebecca som tröttnade på att vänta så hon tillslut sabbade pojkvännens frieri. Det kan du läsa mer om här.

Är du förlovad?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela