Tisdag 25 Jan
Stockholm

Laila Bagges panik på lyxsemestern: "Är Korosh kidnappad?!"

Laila Bagge får panik
Laila Bagge får panik i "Lailaland". Var är Korosh?!. Foto: TV3

Det är i kvällens avsnitt av "Lailaland" som vi får följa med Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian på lyxsemester till Dubai. Men allt går kanske inte riktigt som planerat...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är "Lailaland" som vi får se Laila Bagge, 45, åka med pojkvännen Korosh Kananian, 28, på en lyxsemester till Dubai. Med på resan är även Lailas söner Kit, 7, och Liam, 15. Familjen bor på hotellet Atlantis, och det blir både sol, shopping och bad på resan.

Korosh överraskar även Liam med en riktigt läskig sak...

– Korosh har ju en överraskning till mig och jag vet inte riktigt vad det är. Jag har några tankar och jag tänker att det kanske är något med matlagning, säger Liam.

Senare går det upp för Liam vad de ska göra – nämligen simma med hajar.

– Jag tycker att det är jättemysigt när Liam och Korosh hänger tillsammans och att dom bondar, så jag vet hur mycket det här betyder för Liam, säger Laila i programmet.

Laila berättar att hon tycker att det är viktigt att Liam och Korosh har en bra relation och att Korosh är en bra förebild för honom.

Tidigare har Laila berättat att Korosh har stenhård koll på hennes ekonomi. Han tycker att Laila bränner för mycket pengar. Något som resulterade i att Korosh klippte hennes kort.

Laila Bagge och Korosh firade nyligen fyra år tillsammans. Bildkälla: Instagram/lailabagge

– Han tyckte att 'nej, du ska bara ha ett kort, och när de pengarna är slut så är de slut. Så är det bara, och ska du ha mer så får du ringa mig så för jag över från ditt företag', har Laila Bagge berättat i ”Succépodden”.

Under Dubairesan som vi ser mer av i "Lailaland" så skämtar Laila om det hela.

– Det är bra shopping, bra mat. Lite väl bra shopping. Korosh kommer nog ta mina kort innan vi åker, säger Laila och skrattar. 

Det blir även en gnutta dramatiskt när Laila och Korosh kommer ifrån varandra under natten – och Laila tror att Korosh har blivit kidnappad...

Se hur det hela slutade i klippet ovan.

"Lailaland" sänds på TV3 ikväll 21.00 och på Viaplay.

Kommentera
Kopiera länk
Dela