Onsdag 16 Jun
Stockholm

Hannes i Bonde söker fru om hjärtekrosset: "Hon var otrogen"

I kvällens Bonde söker fru fick vi se mjölkbonden Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson åka iväg på kärleksresa till Grekland. Där kommer de varandra något närmare och vågar därför också öppna upp sig mer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Redan första gången som mjölkbonden Susanna Karlsson öppnade Hannes Haraldssons brev så var hon så gott som fast. Under sommaren som följde växte en kärlek fram mellan paret och efter slutvalet så var det bara Hannes kvar på gården. 

Den sedvanliga kärleksresan som de nyblivna paren får i Bonde söker fru gick till Grekland och enligt Susanna så blev resan "så mycket bättre än hon ens kunde hoppats på".

Susanna har tidigare berättat om ett förhållande där hon både blev lurad och bedragen. Nu var det Hannes tur att öppna upp sig. Bildkälla: TV4Play
Hannes väljer tillslut att öppna upp för Susanna. Bildkälla: TV4Play

Men under resan så blev det inte bara mys, sol och bad utan även en hel del prat om framtiden samt om det forna livet innan Bonde söker fru. 

Under ett samtal berättar Hannes att han tidigare blivit väldigt sårad av ett ex som var otrogen mot honom – fler än en gång. 

– Jag blev ordentligt bränd. Jag gav henne flera chanser också men de tog hon inte till vara på, säger han. 

– Känner du att det har påverkat dig idag, frågar Susanna. 

– Nej, jag har valt att lägga det där bakom mig, säger Hannes. 

Se det fina klippet i spelaren ovan. 

Har du följt Bonde söker fru?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela