Linda Lindorff är programledare för Bonde söker fru
Så mycket pengar tjänar "Bonde söker fru"-programledaren Linda Lindorff. - Foto: Stella Pictures, Stefan Nilsson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Så mycket pengar tjänar Linda Lindorff: "Lever här och nu"

Den charmiga "Bonde söker fru"-programledaren Linda Lindorff, 46, har gått rakt in i det svenska folkhemmet. Och hennes succé syns på bankkontot. Så här mycket pengar tjänar Lindorff.


Programledaren Linda Lindorff, 46, är högaktuell i "Bonde söker fru" där hon med van hand guidar tittarna genom böndernas jakt på den stora kärleken. Programmet är ett av Sveriges mest populära, och varje vecka bänkar sig över en miljon människor för att följa de dramatiska vändningarna i programmet.

Sedan starten av "Bonde söker fru" år 2006 har Linda varit programledare, och nu är den trettonde säsongen av programmet snart slut. 

I kvällens avsnitt avslöjas det bland annat hur det gick för Simon som föll för brevskrivaren Frida...

Hur mycket pengar tjänar Linda Lindorff?

"Bonde söker fru" har onekligen gjort Linda riktigt rik. År 2015 tjänade Linda 430 000, vilket gav henne en månadslön på 35 800 kronor. 

Året därpå hade Linda ökat sin inkomst – då hade hon en fastställd förvärvsinkomst på 709 000 kronor. Det blev en göttig månadslön på 59 100 kronor.

Linda Lindorff unnar sig gärna av livets goda. Bildkälla: Stella Pictures.

Men Linda själv ser sig inte som en särskilt ekonomisk person. I en intervju med Expressen har Linda tidigare berättat om sin syn på pengar.

– Jag lever här och nu. Jag vill inte begränsa mig. Om jag tjänar bra pengar så vill jag göra av med lite också. Vad jobbar man annars för? Jag vill göra de här resorna, ha de där kläderna. Man kanske inte ska uppmuntra till att slösa men jag tycker inte heller att man ska vända på kronorna hela tiden. Man måste bjuda in till fest, måste unna sig goda saker och leva livet medan man är frisk och orkar. Vem vet när det tar slut, berättade Linda för Expressen.

Linda Lindorff kan verkligen leva gott! Bildkälla: Stella Pictures.

Färska siffror från Skatteverket visar nu att Linda år 2017 drog in 686 100 kronor. Det ger Linda en månadslön på 57 175 kronor.

Värt att nämna är att Linda även är VD för sitt bolag Linda Isaksson Media Entertainment AB. År 2017 omsatte bolaget 3,2 miljoner kronor och tillgångar i bolaget är 6,3 miljoner kronor.

Vill du läsa mer om Linda Lindorff? Här berättar den folkkära programledaren om sin stora fobi. – Har slitit hål!, säger hon om den ovanliga rädslan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

idag 10:48
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.