Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kärleksparet Carina Berg och Erik Johansson har gift sig

- 15/12/2018, 18:06 -

Det har tisslats och tasslats länge om när, var och hur. Ja, alltså Carina Berg och fotbollsproffset Erik Johanssons bröllop. Nu har vi svaret! Det blev ett krispigt vinterbröllop med kärlek upp över öronen i Vemdalens kyrka.

Det har spekulerats vilt om tv-profilen Carina Berg, 41, och landslagsspelaren Erik Johanssons, 29, bröllop. Men det har endast varit rykten och inget har bekräftats, förrän idag. 

Ett riktigt krispigt vinterbröllop blev det för kärleksparet i Vemdalens kyrka i Härjedalen, där de sa ja till varandra under lördagen, rapporterar Aftonbladet.

Gemensam korvgrillning i minusgrader

Det är lite mer än ett år sedan som Carina Berg bekräftade att hon och Erik Johansson var ett par. Efter det har det gått i rask takt med mycket kärlek. I april i år förlovade sig det nu nygifta paret och Carina Berg har visat sin lycka på Instagram, men nu har de äntligen fått varandra på riktigt! 

Gästerna inledde dagen med en gemensam korvgrillning i 26 minusgrader, efter det bar det av till vigseln som var en intim ceremoni, enligt Aftonbladet.

Carina var klädd i en lång benvit, broderad/virkad klänning och en pälskappa. Fotbollsstjärnan Erik hade en marinblå rutig kostym med svart fluga, hatt och en mörk rock.

Häst och släde

Ja, som många andra bröllop så förenades brudparet med en kyss. Men det blev mer romantiskt än så, för när paret kom ut ur kyrkan ska det jublats utav bara den och en häst med släde kördes fram. Vackert!

Med tända facklor runt omkring sig kramades brudparet och hoppade sen ner i släden och körde iväg. Nyblivna frun blev omhållen av nyblivna mannen Erik, inlindade i päls och filtar. Så romantiskt!

Bröllopsfesten

På söndagen ska  en brunch hållas för gästerna på Storhogna högfjällshotell och spa. Men innan dess är det fest som gäller. 

Festen kommer att hållas under lördagen och hållas privat i en matsal på samma hotell, enligt Aftonbladet.

Ett riktigt stort grattis till kärleksparet och bröllopslyckan!

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Nassim Al Fakir friade till sambon Lina Hedlund, i direktsändning! Det kan du läsa mer om här.