Måndag 17 Jan
Stockholm

Agneta Sjödin leder ny realityserie – seglar till Västindien

en kvinna i brunt hårt och vit topp, blått hav med en segelbåt
Agneta Sjödin leder Kanal 5:s nya realityprogram. Foto: Pixabay, Jonas Ekströmer/TT

I Kanal 5:s nya satsning tar programledaren Agneta Sjödin med sig flera kändisar ombord på en båt och seglar över Atlanten. Resan börjar på Kanarieöarna och avslutas i den karibiska ö-världen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I januari är det dags att hissa segel och sätta kursen mot mer tropiska breddgrader. I Kanal 5:s nya realityprogram får vi se programledaren Agneta Sjödin och några av Sveriges populäraste kändisar på en segelbåt. Expressen skriver att besättningen kommer bestå av artisten Viktor Frisk, före detta simmaren Anna Lindberg, stjärnkocken Markus Aujalay och skidlegendaren Thomas Wassberg

De börjar sitt äventyr på Kanarieöarna och kommer sedan segla över Atlanten till Västindien som är slutdestinationen. Thomas Wassberg ser fram emot resan på havet, men vet inte riktigt vad han kan förvänta sig.

– Jag hoppas att det blir en trevlig resa. Jag har inte räknat med någonting utan det är väl bara vatten, säger han till Expressen.

Skidlegendaren var först tveksam till att delta i programmet, eftersom han har fullt upp med jobb under vinterhalvåret med den pågående skidsäsongen.

– Jag har så mycket jobb att göra på vintern så det var på gränsen att jag hade tid, säger han. 

Thomas tackade ja till slut och snart kommer han och de andra deltagarna befinna sig mitt ute på havet. 62-åringen känner i dagsläget ingen av den övriga besättningen, förutom Agneta Sjödin. Det är dock något som han ser positivt på. Han har heller inte tänkt förbereda sig inför det kommande äventyret.

– Det är väl bara att ta det som det kommer, menar han.

Öppet hav

Det är fortfarande oklart om det blir några stopp på vägen. Men Thomas tror bara att de kommer få se vatten och mera vatten under resan till Västindien.

– Det blir väl inte några stopp någonstans där för det finns väl inte någonstans att stoppa vad jag vet, utan det är väl när vi kommer fram då, säger han. 

Thomas Wassberg är en av deltagarna i Kanal 5:s nya satsning. Bildkälla: Fredrik Sandberg /TT

Realityserien har premiär den 15 januari och kommer sändas på Kanal 5 och Dplay!

Kommer du titta på Kanal 5:s nya realityprogram?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela