Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har beslutat sig för att lägga ned sin blogg. - Foto: Bianca Ingrosso Instagram / @biancaingrosso

Bianca Ingrosso lägger ned sin blogg: "Det har gått överstyr"

Efter mängder av hatkommentarer så meddelade Bianca Ingrosso på sin Instagram att hon tagit beslutet att lägga ned sin blogg.


Bianca Ingrosso driver en av Sveriges största bloggar och är en del av en generation av mångssyslande influencers som formar och inspirerar folk dagligen.

Trots sin breda skara av fans och läsare så väljer nu dock Bianca att ta en paus från sin populära blogg. Anledningen? Hatkommentarerna som har flödat in mot henne och hennes blogg den senaste tiden.

"Det är tyvärr så att det har skrivits enorma mängder hatkommentarer den senaste tiden. Så pass att det nu har gått överstyr & mitt psyke klarar inte av det just nu", skriver Bianca i ett inlägg på Instagram.

Bianca Ingrosso har beslutat sig för att sluta blogga. Bildkälla: Bianca Ingrosso /@biancaingrosso Instagram

Tackar sina läsare

I samma inlägg på Instagram så passar Bianca på att tacka sina följare för deras engagemang och berättar hur mycket de har betytt för henne.

 "Jag är sååååå tacksam för alla NI fina där ute som går in och läser. Min blogg var platsen jag talade som mest öppet & ärligt om min ätstörning på och det var där ni hjälpte mig bli starkare ur den. Jag har fått skriva av mig när jag mått dåligt och ni har alltid varit ett enormt stöd", skriver hon i inlägget.

Bianca berättar vidare att hon kommer att ta en stund för att försöka jobba på sig själv för att kunna må bättre i framtiden. 

Blir överröst av kärlekskommentarer

Så fort inlägget hade publicerats så strömmade det kommentarer med stöttande och kärleksfulla ord in till Bianca av följare och fans.

"Svensk avundsjuka, hemska människor det finns. Stå på dig. Min dotter har dig som förebild och det tycker jag är helt fantastiskt", skriver en användare.

"Ditt val du gjort nu visar att du är en stark kvinna. Bra förebild för många. Fler skulle behöva göra som du", skriver en annan användare.

Bianca Ingrosso pratade om Isabella Löwengrip och hennes ex-pojkvän i det senaste avsnittet av "Har du sagt A får du säga B". Det och mycket mer kan du läsa allt om här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukade du läsa Bianca Ingrossos blogg?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

1 timme sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

2 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

2 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

2 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

3 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.