Söndag 20 Jun
Stockholm

Bianca Ingrosso lägger ned sin blogg: "Det har gått överstyr"

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har beslutat sig för att lägga ned sin blogg. Foto: Bianca Ingrosso Instagram / @biancaingrosso

Efter mängder av hatkommentarer så meddelade Bianca Ingrosso på sin Instagram att hon tagit beslutet att lägga ned sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bianca Ingrosso driver en av Sveriges största bloggar och är en del av en generation av mångssyslande influencers som formar och inspirerar folk dagligen.

Trots sin breda skara av fans och läsare så väljer nu dock Bianca att ta en paus från sin populära blogg. Anledningen? Hatkommentarerna som har flödat in mot henne och hennes blogg den senaste tiden.

"Det är tyvärr så att det har skrivits enorma mängder hatkommentarer den senaste tiden. Så pass att det nu har gått överstyr & mitt psyke klarar inte av det just nu", skriver Bianca i ett inlägg på Instagram.

Bianca Ingrosso har beslutat sig för att sluta blogga. Bildkälla: Bianca Ingrosso /@biancaingrosso Instagram

Tackar sina läsare

I samma inlägg på Instagram så passar Bianca på att tacka sina följare för deras engagemang och berättar hur mycket de har betytt för henne.

 "Jag är sååååå tacksam för alla NI fina där ute som går in och läser. Min blogg var platsen jag talade som mest öppet & ärligt om min ätstörning på och det var där ni hjälpte mig bli starkare ur den. Jag har fått skriva av mig när jag mått dåligt och ni har alltid varit ett enormt stöd", skriver hon i inlägget.

Bianca berättar vidare att hon kommer att ta en stund för att försöka jobba på sig själv för att kunna må bättre i framtiden. 

Blir överröst av kärlekskommentarer

Så fort inlägget hade publicerats så strömmade det kommentarer med stöttande och kärleksfulla ord in till Bianca av följare och fans.

"Svensk avundsjuka, hemska människor det finns. Stå på dig. Min dotter har dig som förebild och det tycker jag är helt fantastiskt", skriver en användare.

"Ditt val du gjort nu visar att du är en stark kvinna. Bra förebild för många. Fler skulle behöva göra som du", skriver en annan användare.

Bianca Ingrosso pratade om Isabella Löwengrip och hennes ex-pojkvän i det senaste avsnittet av "Har du sagt A får du säga B". Det och mycket mer kan du läsa allt om här!

Brukade du läsa Bianca Ingrossos blogg?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela