Tekashi69, Daniel Hernandez, 6ix9ine
Här är den första bilden på Tekashi69 bakom lås och bom. - Foto: @6ix9ine0fficial / Instagram

Här är första bilden på Tekashi69 från fängelset

Rapparen Daniel Henandez eller Tekashi69 och 6ix9ine som han även kallas sitter, sedan en tid tillbaka, frihetsberövad i väntan på sin rättegång i USA. Nu kommer de första bilderna på Tekashi69 bakom lås och bom.


Rapparen Daniel Hernandez, mer känd som Tekashi69 eller 6ix9ine, hade ett minst sagt stormigt år med hyllningar, skandaler och ett fängslande. 

Den 22-åriga rapparen blev gripen i november förra året, misstänkt för bland annat planerad utpressning, ha avlossat ett vapen i samband med brott och våldsbrott i samband med utpressning. Något han nu riskerar livstids fängelse för. Detta har vi skrivit mer om här.

Tekashi69 har nekats borgen och står åtalad för sex stycken olika brott. 

Fick besök av flickvännen

Men nu har äntligen rapparen åtminstone fått träffa sina nära och kära i väntan på hur utgången av hans kommande rättegång blir. 

Rapparens flickvän Jade publicerade i dagarna en bild på Instagram från hennes besök i fängelset. På bilden ser vi hur hon omfamnar sin inlåsta pojkvän och kommenterar bilden med: "Han är duktig, kärlek" och hashtaggen #FreeDanny, något som TMZ först uppmärksammade.

Den första bilden på Tekashi69 efter hans frihetsberövande. Bildkälla: __ohyousojade @Instagram

Bilden har i skrivande stund fått över 150 000 likes och över 6 000 kommentarer, där flera användare både delar med sig av ris och ros till paret.

Förflyttades från fängelset

Hur det kommer att gå för Tekashi69, det är ännu oklart men en sak är väldigt säker. Rapparen verkar inte direkt vara personen som har lätt för att skaffa sig nya vänner i sin nuvarande miljö. Redan i början av december så var rapparen tvungen att bli förflyttad på grund av hotbilden mot honom.

Flera vittnen säger att en av de intagna på fängelset Federal Bureau of Prisons i Brooklyn, ska ha närmat sig rapparen och inte för att hälsa honom välkommen om vi säger så.

Den intagna ska ha sagt något i stil med "Jag hoppas du vet vem som bestämmer här". Efter detta agerade FBI och förflyttade Tekashi69 till ett annat fängelse. Vi har skrivit mer om den händelsen här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du lyssnat på Tekashi69?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.