Här är första bilden på Tekashi69 från fängelset

- 08/01/2019, 11:01

Rapparen Daniel Henandez eller Tekashi69 och 6ix9ine som han även kallas sitter, sedan en tid tillbaka, frihetsberövad i väntan på sin rättegång i USA. Nu kommer de första bilderna på Tekashi69 bakom lås och bom.

Rapparen Daniel Hernandez, mer känd som Tekashi69 eller 6ix9ine, hade ett minst sagt stormigt år med hyllningar, skandaler och ett fängslande. 

Den 22-åriga rapparen blev gripen i november förra året, misstänkt för bland annat planerad utpressning, ha avlossat ett vapen i samband med brott och våldsbrott i samband med utpressning. Något han nu riskerar livstids fängelse för. Detta har vi skrivit mer om här.

Tekashi69 har nekats borgen och står åtalad för sex stycken olika brott. 

Fick besök av flickvännen

Men nu har äntligen rapparen åtminstone fått träffa sina nära och kära i väntan på hur utgången av hans kommande rättegång blir. 

Rapparens flickvän Jade publicerade i dagarna en bild på Instagram från hennes besök i fängelset. På bilden ser vi hur hon omfamnar sin inlåsta pojkvän och kommenterar bilden med: "Han är duktig, kärlek" och hashtaggen #FreeDanny, något som TMZ först uppmärksammade.

Tekashi69 och flickvännen Jade
Den första bilden på Tekashi69 efter hans frihetsberövande. Bildkälla: __ohyousojade @Instagram

Bilden har i skrivande stund fått över 150 000 likes och över 6 000 kommentarer, där flera användare både delar med sig av ris och ros till paret.

Förflyttades från fängelset

Hur det kommer att gå för Tekashi69, det är ännu oklart men en sak är väldigt säker. Rapparen verkar inte direkt vara personen som har lätt för att skaffa sig nya vänner i sin nuvarande miljö. Redan i början av december så var rapparen tvungen att bli förflyttad på grund av hotbilden mot honom.

Flera vittnen säger att en av de intagna på fängelset Federal Bureau of Prisons i Brooklyn, ska ha närmat sig rapparen och inte för att hälsa honom välkommen om vi säger så.

Den intagna ska ha sagt något i stil med "Jag hoppas du vet vem som bestämmer här". Efter detta agerade FBI och förflyttade Tekashi69 till ett annat fängelse. Vi har skrivit mer om den händelsen här.

Har du lyssnat på Tekashi69?