Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Christina Schollin är ”ordentligt oroad” över barnbarnet Bianca Ingrosso

- 14/01/2019, 17:51

Bianca Ingrosso har tagit Sverige med storm. Men att jobba hårt och ständigt vara i rampljuset har sina nackdelar. Bianca har gått in i väggen flera gånger och mormor Christina Schollin är ordentligt oroad över barnbarnet.

Nu i veckan är det säsongsstart för Kanal 5:s tittarsuccé ”Wahlgrens värld”. I programmet har vi kunnat följa tre generationer Schollin-Wahlgren-Ingrosso, där de kärleksfullt stöttar men även hamnar i konflikt med varandra. 

Skådespelerskan Christina Schollin är mormor till influencern och Kristallen-belönande tv-personligheten Bianca Ingrosso. 

– Jag ser hur mycket Bianca arbetar, hur oerhört framgångsrik hon är, hur hon driver en massa företag och hela tiden är upptagen och uppbokad. Då skulle jag vilja säga "ta inte i så mycket, ta det lite lugnt”, säger Christina Schollin i en intervju med Expressen. 

Wahlgrens värld
Tre generationer kvinnor: Christina Schollin, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso får vi följa i Wahlgrens värld. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Christina Schollin säger vidare att Bianca har varit öppen med att hon flera gånger har gått in i väggen och är en otroligt känslosam liten varelse.

– Jag blir ordentligt oroad när jag ser att hon inte mår bra och skulle så gärna vilja vara till hjälp, genom att exempelvis säga som jag brukar: "Bianca, lägg undan mobilen, sätt dig här med mig och titta på utsikten och bara ta det lugnt". säger Christina Schollin. 

Christina har även oroat sig för dottern Pernilla Wahlgren ibland, men säger att Pernilla verkar ha lärt sig vikten av att ta pauser ibland. 

–  När Pernilla har varit som mest stressad och kommit hit till Spanien har hon sagt att det är som att landa i bomull att vara hos oss. Lite mer av det där längtar jag efter att kunna förmedla till mina barn och barnbarn, säger Christina. 

Ser du fram emot säsongstarten av Wahlgrens värld?