Stockholm

Meghan Markles hemliga Instagramkonto avslöjat

Meghan Markles hemliga Instagram
Meghan Markles hemliga Instagramkonto avslöjat. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Meghan Markle, hertiginnan av Sussex, har under en lång tid haft ett hemligt Instagramkonto. Nu avslöjas detaljerna kring kontot – och varför Meghan stängde ner kontot.


Läs mer

Att vara gift med prins Harry och ha titeln hertiginna av Sussex har ett pris för Meghan Markle, 37. 

Det liv hon tidigare levde är ett minne blott – nu är det nämligen betydligt strängare regler för Meghan att följa. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit bland annat om allt som Meghan tvingades göra på julafton, varför hon inte får klippa håret och att hennes favoritmat är totalförbjuden. Inte heller hennes födelsedag fick hon fira som "vanligt" – mer om det kan du läsa här.

Att ha ett Instagramkonto kan tyckas väldigt oskyldigt – men inte heller det kan Meghan ha. Sitt tidigare konto stängde hon ner kort efter att förlovningen med prins Harry tillkännagavs i januari 2018.

Sedan dess har Meghan haft ett hemligt konto på Instagram, skriver Daily Mail.

En av bilderna från Meghan Markles hemliga Instagramkonto.

Via kontot har hon följt sina närmaste vänner och precis som alla andra hängt med i de dagliga trenderna på Instagram. Men nu är det slut med det.

"Det var riktigt hemska saker"

– Sedan hon stängde ner sin offentliga Instagram så har hon haft ett hemligt konto för att följa sina vänner. Det var riktiga hemska saker som skrevs av troll och hon såg även rubrikerna om henne. Det sårade henne och slutligen så kände hon att hon var tvungen att stänga ner kontot. Hon stängde ner det lite innan jul. Det var också för att skydda sin psykiska hälsa. Hon kände sig väldigt ensam och isolerad, säger en källa till brittiska The Sun.

Majoriteten av medlemmarna i den brittiska kungafamiljen har inte Instagram. Undantagen är prinsessan Beatrice och Eugenie, skriver Daily Mail.

Meghan Markle stängde ner kontot efter allt hat. Bildkälla: Stella Pictures

Några av de brittiska kungligheterna har sociala medier, men då sköts de av ett team, och det är aldrig personliga tweets eller inlägg, skriver tidningen vidare.

Tidigare har en källa berättat för Us Weekly att Meghan tycker att det är "frustrerande och stressigt" att inte ha någon riktig "röst och att hon känner sig försvagad i sin nya roll som medlem i den brittiska kungafamiljen.

Det har även framkommit att prins Harry känner sig tyngd av skuldkänslor eftersom han inte har kunnat skydda Meghan från alla negativa röster och den hårda kritiken som riktats mot Meghan sedan de gifte sig, skriver Daily Mail.

Skulle du klara dig utan Instagram?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.