Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Camilla Backman i Ensam mamma söker: "Jag vill ha adrenalin"

- 22/01/2019, 10:10 -

Camilla Backman är en av tre singelmammor i årets Ensam mamma söker. Efter att ha dejtat från morgon till kväll under flera veckor har hon blivit lite av en dejting-expert.

Camilla Backman, 31, från Västerås är en av tre mammor i årets Ensam mamma söker. Hon jobbar som vårdbiträde och är mamma till Milian, fem år. Camilla är en lättsam och sportig tjej, med en fäbless för sportnördar – gärna med lite skägg. 

Camilla berättar för Nyheter24 att hon tidigare kunde känna sig ganska ensam emellanåt som singelmamma. 

– Folk hade parmiddagar, jag blev inbjuden ibland, men det kändes ju lagom kul att gå, säger Camilla. 

Sedan Camilla blev mamma till Milian har hon insett att hon söker efter helt andra egenskaper hos killar. 

– Det har ändrats helt. Tidigare har jag varit jätteimpulsiv och kastat mig in i relationer. Jag har tänkt att det får bära eller brista. Men nu är jag eftertänksam. Jag tänker mycket innan jag ger mig in i något, säger hon. 

Camilla Backman
Camilla Backman tycker om att hitta på aktiviter på hennes dejter. Bildkälla: TV3

Efter att ha dejtat flera killar samtidigt under en sommar har Camilla lärt sig ett och annat om dejting. Hon säger att det viktigaste är att vara sig själv från första stund för att lyckas med dejtandet.  

– Att vara sig själv är det bästa om man ska träffa någon, för dina sidor kommer att komma fram i alla fall på ett eller annat sätt. 

Hon har även hunnit prova på en hel drös med olika dejting-aktiviter under sommaren. 

– Jag tycker om när man gör något kul. Man kanske kör go-kart och avslutar med en middag. Jag vill ha lite adrenalin, då ser man ju hur personen man dejtar beter sig i de situationerna. 

Camilla säger att hon tycker att killarna är modiga som vågar ställa upp i programmet – hon själv hade aldrig satt sig i en sån sits. 

– Jag skulle inte sätta mig i en situation då man riskerar att bli bortvald. Jag kan tänka mig att det lätt blir lite avundsjuka i såna här situationer. Några snackade lite bakom varandras ryggar. 

Ensam mamma söker sänds tisdagar 21:00 på TV3, Viaplay och Viafree. 

Se i klippet ovan när Camilla berättar om dejtandet i Ensam mamma söker. 

Tycker du om att dejta?