Joakim Lundells ord chockar fansen: "Lunabelle ska bli storasyster"

Ja, ni hörde rätt. Det var på Jonna Lundells Instagramkonto som kaos nyligen bröt ut efter att Joakim Lundell skrivit ut att Lunabelle ska bli storasyster. Men nu är då frågan – stämmer det verkligen?


Joakim och Jonna Lundell har just nu fullt upp med småbarnslivet, spökjakter samt renovering av sitt hus. Nyligen blev det ett himla liv på parets kanal efter att de grävt ned en människa levande i en kista under en livestream.

Efter bara en kort stund in i streamen blev det en plötslig kalabalik. Skräckdockan som var med nere i kistan hade rört på sig vilket fick Joakim att fråga vännen Jonte om han skojat lite och dragit upp dockans arm. Men Jonte menade att han "inte skojar när han ligger i mörkret i en nergrävd kista".

Men utöver läskiga spökjakter och renovering förekommer det som sagt en hel del bebismys på parets sociala medier, och följarna blir överförtjusta av bilderna på Lunabelle. Men under Jonnas senaste bild på knoddisen, så skapades kalabalik bland kommentarerna. 

Jonna publicerade en bild på Lunabelle med texten "Livets mening". Bildkälla: Jonna Lundell Instagram
Som vi alla vet är Joakim en riktig lurifax, så det var väldigt oklart denna gång om kommentaren var sann eller om det hela var ett litet skämt. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Anledningen? Jo, nämligen Joakims kommentar. Detta uppmärksammades av Bloggbevakning

Som väntat så svämmar nu kommentarsfältet över av nyfikna kommentarer. Men om man kollar parets tidigare videos så förstår man att det antagligen är ett litet skämt signerat Jocke. Detta då de inte har några större planer på att skaffa fler barn förrän om kanske några år. 

–  Vi har ju pratat om barn, vi vill ju ha två barn men vi vill vänta lite – ungefär två år mellan känns lagom. Vi vill inte ta oss vatten över huvudet. Vi vill att Lunabelle ska få sin tid nu och att vi kan träna upp oss som föräldrar, sa Joakim i en tidigare video.

Det hela slutade med att Joakim raderade sin kommentar. 

Joakim Lundell har nyligen berättat för Nyheter24 i en exklusiv intervju att han snart kommer att starta en egen dokusåpa på Youtube. Det kan du läsa allt om här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blir du bebissugen när du ser andras bebisar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

3 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...