Jonna Lundell om otrohetsryktet: "Såg äkta ut"

- 28/01/2019, 16:10 -

Det är i sin nya Youtubevideo som Joakim och Jonna Lundell börjar prata om ett otrohetsrykte som har cirkulerat om Jonna och Daniel Riley. Och Jonna berättar nu hur det egentligen ligger till!

Det är i en ny video på sin Youtube som Joakim, 33, och Jonna Lundell, 24, gör en uppföljning på sin tidigare video där de berättar vad de tycker om andra Youtubers.

I den första videon så gav paret en känga till både Felicia Bergström och Thomas Sekelius. Joakim berättade bland annat om ett möte med Sekelius som blev långt ifrån trevligt.

– Jag tänkte vilken härlig och glad kille. Men sen när man träffade honom så var vi som skräp för honom. Han gav oss aldrig någon chans och var dömda. Han pratade inte med oss, han hälsade inte på oss. Ingenting, berättade Joakim. 

En som paret däremot hyllade i den första videon var Linn Ahlborgmer om det kan du läsa här.

I den nya videon så hyllar paret bland annat Josefine Caarle, Margeaux Dietz och TheBentish. 

Jonna Lundell
Jonna Lundell berättar om ryktet för Joakim. Bildkälla: Youtube/Jocke&Jonna

I videon så pratar Joakim och Jonna om syskonparet Wilma och Emil Holmqvist som driver en stor Youtubekanal, och de kommer sedan in på det här med kemi. Det får Jonna att tänka på hur parets fans tidigare har spekulerat i att hon skulle ha varit otrogen.

– Så fort jag sitter i bilen med Riley eller Danjal då har ju jag någonting med dom, säger Jonna ironiskt.

Joakim skämtar sedan om att hon har hånglat med Joakim och Jonnas vän Daniel Riley på Ikeas parkering – något som alltså aldrig har hänt. Joakim och Jonnas diskussion får sedan Jonna att tänka på något som inträffade under en semester. 

Daniel Riley
Daniel Riley. Bildkälla: Instagram/kaptenriley

– För två år sedan var vi alltså i Egypten och Riley var med där. Så tänkte jag "okej, Riley jag ska ge dig så jävla mycket följare nu". Han fyllde år och det var min present till honom. Jag ba "vi tar en ascool bild". Han är skitlång och jag är ganska kort så jag stod på hans axlar och så tog vi en bild. Bilden vart skitbra och jag vart asnöjd, berättar Jonna i videon och fortsätter:

– MEN! Då började det spekuleras bara för att vi var med på en bild och jag stod på hans axlar. Jamen då hade ju vi någonting. Det stod överallt att jag hade varit otrogen och grejer. Till slut startade några ett konto på Instagram med bilder på mig och Riley och skrev att vi passar bättre ihop än vad du och jag gör. Dom tog bilder som du och jag pussades på, och klippte in Rileys ansikte. Grejen var att det såg så äkta ut så jag och Riley trodde att det var på riktigt. Jag ba "vadå har vi pussats?!"

Jonna Lundell och Daniel Riley
Bilden som satte igång ryktet om Jonna Lundell och Daniel Riley. Bildkälla: Instagram/jonnalundell

– Det där låter ju tvärsjukt, säger Joakim.

– Ja, det var så sjukt! Men nu är kontot borta. Men det var extremt roligt var det, säger Jonna.