Joakim och Jonna Lundell om otrohetsryktet
Jonna Lundell berättar om otrohetsryktet som gick om henne och Daniel Riley. - Foto: Youtube/Jocke&Jonna, Instagram/jonnalundell

Jonna Lundell om otrohetsryktet: "Såg så äkta ut"

Det är i sin nya Youtubevideo som Joakim och Jonna Lundell börjar prata om ett otrohetsrykte som har cirkulerat om Jonna och Daniel Riley. Och Jonna berättar nu hur det egentligen ligger till!


Det är i en ny video på sin Youtube som Joakim, 33, och Jonna Lundell, 24, gör en uppföljning på sin tidigare video där de berättar vad de tycker om andra Youtubers.

I den första videon så gav paret en känga till både Felicia Bergström och Thomas Sekelius. Joakim berättade bland annat om ett möte med Sekelius som blev långt ifrån trevligt.

– Jag tänkte vilken härlig och glad kille. Men sen när man träffade honom så var vi som skräp för honom. Han gav oss aldrig någon chans och var dömda. Han pratade inte med oss, han hälsade inte på oss. Ingenting, berättade Joakim. 

En som paret däremot hyllade i den första videon var Linn Ahlborgmer om det kan du läsa här.

I den nya videon så hyllar paret bland annat Josefine Caarle, Margeaux Dietz och TheBentish. 

Jonna Lundell berättar om ryktet för Joakim. Bildkälla: Youtube/Jocke&Jonna

I videon så pratar Joakim och Jonna om syskonparet Wilma och Emil Holmqvist som driver en stor Youtubekanal, och de kommer sedan in på det här med kemi. Det får Jonna att tänka på hur parets fans tidigare har spekulerat i att hon skulle ha varit otrogen.

– Så fort jag sitter i bilen med Riley eller Danjal då har ju jag någonting med dom, säger Jonna ironiskt.

Joakim skämtar sedan om att hon har hånglat med Joakim och Jonnas vän Daniel Riley på Ikeas parkering – något som alltså aldrig har hänt. Joakim och Jonnas diskussion får sedan Jonna att tänka på något som inträffade under en semester. 

Daniel Riley. Bildkälla: Instagram/kaptenriley

– För två år sedan var vi alltså i Egypten och Riley var med där. Så tänkte jag "okej, Riley jag ska ge dig så jävla mycket följare nu". Han fyllde år och det var min present till honom. Jag ba "vi tar en ascool bild". Han är skitlång och jag är ganska kort så jag stod på hans axlar och så tog vi en bild. Bilden vart skitbra och jag vart asnöjd, berättar Jonna i videon och fortsätter:

– MEN! Då började det spekuleras bara för att vi var med på en bild och jag stod på hans axlar. Jamen då hade ju vi någonting. Det stod överallt att jag hade varit otrogen och grejer. Till slut startade några ett konto på Instagram med bilder på mig och Riley och skrev att vi passar bättre ihop än vad du och jag gör. Dom tog bilder som du och jag pussades på, och klippte in Rileys ansikte. Grejen var att det såg så äkta ut så jag och Riley trodde att det var på riktigt. Jag ba "vadå har vi pussats?!"

Bilden som satte igång ryktet om Jonna Lundell och Daniel Riley. Bildkälla: Instagram/jonnalundell

– Det där låter ju tvärsjukt, säger Joakim.

– Ja, det var så sjukt! Men nu är kontot borta. Men det var extremt roligt var det, säger Jonna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.