Jonna Lundell om cellförändringarna
Jonna Lundell tror att cellförändringarna är tillbaka. - Foto: Youtube/Jocke & Jonna

Jonna Lundell om cellförändringarna: Orkar inte med skiten igen

Det är i Joakim och Jonna Lundells nya video på Youtube som Jonna berättar om de cellförändringar hon tidigare har haft, och i veckan var det dags för ett besök på sjukhuset för att se efter om de kommit tillbaka.


Jonna Lundell, 24, har tidigare drabbats av cellförändringar, något som hon har opererats för. 

År 2017 kom cellförändringarna tillbaka, och Jonna och Joakim Lundell, 33, berättade då i en känslosam video om den svåra tiden.

– Det är inte frågan om en kamp att få barn, då är det en kamp om Jonnas liv. Och att inte få cancer, eller om man nu får cancer, att bli frisk från cancern, sa Joakim då och tillade:

– Oavsett hur mörkt det är just nu så ska vi ändå ha barn, och du ska bli frisk, det bara är så, och vi ska göra det tillsammans.

Joakim och Jonna Lundell spelade in en känslosam video där de pratade om Jonnas cellförändringar. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

I september 2017 fick paret det härliga beskedet att cellförändringarna var borta och att Jonna inte behövde göra flera ingrepp. Och i februari 2018 meddelade Jonna och Joakim att de skulle bli föräldrar efter flera års ofrivillig barnlöshet. 

I oktober samma år föddes parets dotter Lunabelle, och hela familjen bor nu tillsammans i en lyxvilla i Norrköping.

Jonna Lundell med dottern Lunabelle. Bildkälla: Instagram/jonnalundell

"Tärde på oss något enormt"

Men oron om att cellförändringarna ska komma tillbaka spökar fortfarande, och i en ny video berättar Jonna om tankarna som plågar henne.

– Idag ska jag till sjukhuset och ta såna här cellprover. Jag har tidigare haft cellförändringar i min livmodertapp så jag har fått operera bort en bit av livmodertappen och en gång så läkte det av sig själv, berättar Jonna i videon.

Jonna Lundell tror att cellförändringarna är tillbaka. Bildkälla: Instagram/jonnalundell

Hon berättar att tidigare så vändes henne och Joakims liv upp och ner av hennes cellförändringar.

– Det tärde på oss något enormt, så det här är något som jag mår dåligt över att göra men det är sjukt bra att gå på kontroller. Det här är min första kontroll efter graviditeten och jag är superdupernevös, säger Jonna.

"Orkar inte med den skiten igen"

– Jag tror att jag har fått tillbaka cellförändringarna. Händer det något bra för mig och Jocke så händer det alltid något superdåligt efter, säger Jonna.

Jonna berättar att undersökningen gick fort och att hon nu väntar på svaret, som dröjer 6-8 veckor.

– Då får vi beskedet på posten. Då står det om jag har cellförändringar eller inte och vi håller tummarna nu att jag inte har några jävla cellförändringar. Jag orkar inte med den skiten igen alltså, säger Jonna i videon.

Vi hoppas att Jonna får ett bra besked från läkarna snart! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Låttexter har blivit mer banala

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .