Personer med cyklar, människa bärandes cykelhjälm.
Se den hemska videon då Anton i Ensam mamma söker ramlar över styret. - Foto: TV3 / Viaplay / Viafree

"Ensam mamma söker": Deltagaren Anton i otäck cykelolycka

I dagens avsnitt av "Ensam mamma söker" på TV3 så råkar Anton ut för en riktigt otäck olycka. Se den hemska vurpan i vår artikel!


I succéprogrammet "Ensam mamma söker" som går på TV3 så får vi följa mammorna Theodora, Elin och Camilla i deras jakt på kärleken.

Under programmets gång får mammorna chansen att träffa och lära känna ett antal härliga män som är där i hopp om att vinna deras hjärtan.

I kvällens avsnitt tar Theodora med sig sina killar ut för att åka lite cykel downhill. Ni vet – när man åker med mountainbikes ned för backar och stigar i skogen. Vad kan egentligen gå fel då?

Mattias såg inte direkt fram emot att cykla downhill. Bildkälla: Ensam mamma söker / TV3, Viaplay, Viafree

"Så länge jag överlever är jag nöjd"

En som lät tankarna springa fritt i huvudet var i alla fall Mattias. Han hade det värsta scenariot uppmålat i huvudet och var minst sagt lite skraj inför dejten.

– För stunden är jag väl fylld av nervositet över hur det ska gå att cykla downhill. För jag är ju fruktansvärt dålig på att cykla på plan mark, så det finns ju mer saker som kan gå dåligt än saker som kan gå bra, sade Mattias nervöst i programmet och fortsatte:

– Strategin för dagen är att ta mig ner hel och ringa mamma, säga att jag älskar henne. Så länge jag överlever detta så är jag nöjd.

Vurpade i snabb sväng

Men det var faktiskt inte Mattias som stod för den otäcka vurpan, utan det var ingen mindre än Anton som tur nog, inte skadade sig i det hemska fallet. 

– Det gick lite för fort innan en sväng där. Jag lyckades ju välta över mitt styre, men det gick bra. Jag var ganska nära en stor tall där, men jag träffade aldrig den så det gick bra, berättade Anton efter sin tur över styret.

Ensam mamma söker sänds 21.00 idag på TV3, Viaplay och ViafreeSe klippet från det hemska fallet i videospelaren ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort illa dig när du cyklat?
Tack för din röst!